/ Početna » Anđelo smatra da se Lejdi Di srami same SEBE

Anđelo smatra da se Lejdi Di srami same SEBE

0
Anđelo smatra da se Lejdi Di srami same SEBE

Anđelo smatra da se Lejdi Di srami same SEBE

U toku je anketa u kojoj učesnici trebaju da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući.

Sujeta prvo mesto Milica, ljubomorna je na odnoa mene i Bore. Drugo mesto Nemanja Gačić, ljubomoran je na odnos Bebice i Teodore, treća osoba je Milena Kačavenda koja je sujetna na mlađe devojke i na ljubavne parove – rekao je Munjez.

Ja da sam sujetan, jesam, ali Munjez Bože. Zaje*ava Stefani, te mu je devojka, te nije. Milena ne boj se za kazne nikakve, pustiite vi mene. Druga osoba je Ivan Marinković, on je prošle godine imao temu, bio je iole neki komentator, sujetan je prema svima, Treća osoba je Lepi Mića – rekao je Boža.

Ja ću navesti Ša, Matoru i Mionu – rekla je Vanja.

Prva osoba je Matora, primećujem na nančin na koji komentariše odnos Anite i Anđela, drugi je Anđelo jer ne može da pdonese ničiji komentar – rekla je Lejdi Di.

Tebi piše Lejdi Di na jastuku, na dve tavle iznad kreveta, ti si pakost, zavod i ljubomora. Sve osobe koji su postigli nešto u životu, ti se stidiš svog imena i prezimena – rekao je Anđelo.

Anđelo je svojom glupom replikom dokazao da je sujetan. Ja bih navela i Snežu, uopšte ne podnosi kritike, od ranog jutra kad se probudi, provocira, ne može da prihvati odgovor – rekla je Lejdi Di.

BONUS VIDEO: Bojana i Anđela u akciji, ponovo se zaigrale pod pokrivačem

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading