/ Početna » Aneli POTRESENA zbog Stanije Dobrojević i Asmina

Aneli POTRESENA zbog Stanije Dobrojević i Asmina

0
Aneli POTRESENA zbog Stanije Dobrojević

Aneli POTRESENA zbog Stanije Dobrojević

Aneli Ahmić progovorila je o problemima koje je muče, a radi se o njenoj ćerci koju žele da joj oduzmu Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević.

Kako se ti osećaš? – upitao je Janjuš.

Osećam se malo polupano, razočarano – rekla je Aneli.

Zašto razočarano? – upitao je Janjuš.

Osetila sam sinoć gušenje, pogodila me tema. Moje dete nije zaslužilo da se provlači po emisije, zamolila bih svog bivšeg supruga i njegovu odabranicu da se ostave mog deteta, da je moje dete obezbeđeno. Da mi ne nazivaju dete pogrednim imenima – rekla je Aneli.

Da li bi ti volela da se završi ovo i da se krene novim životom i da tvoja porodica spusti loptu? – upitao je Januš.

Ja sam od početka to htela, on ima svoju partnerku, ja svog partnera, krenuli smo svojim životima, ali to je i njegovo dete. Samo želim da je vidi, ne treba ni novac ni ništa. Nas dvoje smo prošlost, dete će već krenuti i u vrtić – rekla je Aneli.

Više puta mi je govorio da ako nađem partnera da će se ovakve stvari dešavati. Moj partner i ja smo u ozbiljnijoj priči, to se sve može videti. Ispada da je to neka osveta meni preko deteta, jer zna i čuje i Janjušev gest i sve. Po svemu sudeći ispada da je odsveta – rekla je Aneli.

U životu se neke stvari dešavaju sa razlogom i nismo mogli da biramo

Ja imam pravo na ljubav, došla sam detetu da obezbedim bolju budućnost, pošto očigledno on nije hteo nama pomagati. Usput sam i njemu skratila muke, samo tražim od njega da viđa svoje dete, kako god to je dete, to nije igračka. Dete se rodilo u Austriji, ako će ga priznati, nek ga prizna. Volela bih da dete bude srećno,

Ja ne smatram da treba da ga remetim, on je otac tog deteta. Ako ti i ja budemo u odnosu, mora da shvati. Ja bih najviše voleo da on bude normalna osoba – rekao je Janjuš.

Svi znamo da je Janjuš odličan otac – rekla je Aneli.

Ušla sam ovde da zaradim novac da bih detetu obezbedila bolje sutra – rekla je Aneli.

Mislim da bi mi trebali da pozovemo njega da stane i da u interesu vašeg zajedničkog deteta sa tobom napravi dogovore, da on to dete viđa jer ima priliku. Ovo je jedan bespotreban rat, deca se oduzimaju i dodeljuju očevima kda majke nisu baš dobre – rekla je Milena.

Ako je njemu stalo do tog deteta, sačekaće da ja izađem odavde i da rešimo sve te nesuglasice i sve problme i da nema potrebe da njegova izabranica ide po emisijima i priča laži – rekla je Aneli.

Mene bi na njenom mestu bilo sramota, da ona oduzme jednoj majci bebu, to je meni suludo – rekla je Aneli.

Elita 7 – Najnovije Vesti

BONUS VIDEO: Aniti i Anđelu popustile kočnice pre spavanja

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading