/ Početna » Aneli priznala da je Asmin napao dok je bila trudna

Aneli priznala da je Asmin napao dok je bila trudna

0
Elita: Aneli priznala da je Asmin napao dok je bila trudna, otkrila sve detalje

Elita: Aneli priznala da je Asmin napao dok je bila trudna, otkrila sve detalje

Nakon što je završen “Izbor potrčka”, počeo je još jedan “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”.

Milan je pokrenuo novu temu, pa je podigao Aneli Ahmić.

Šta se desilo pa si krenula da pričaš o tvom životu sa Asminom, da li te je izirtiralo to što si sve čula da on priča o tebi?

Jeste Milane, pogotovo kada mi je Janjuš rekao šta on radi. Najgore mi je to što su udarila na Janjuša, on je otišao na pomen bratu, a oni su komnetarisali da on nema struje da objavi stori. On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udaraa na čoveka dok tuguje je strašno.E sada mene niko ne može prevaiti. on je bio nasilan prema meni oko dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, kada sam ja bila na njegovom latopu, tada sam se uputila za Sarajevo kada me je uradio. – rekla je Aneli.

Asmin nije bio imućan kada smo ušli u brak. On je bio par dana u zatrovru zbo nekih kazni za parkinig.Meni se otvorila njegova majka, ja sa došla kod njega, ali nisam htela. One je takav manipulator, a ja sam mnogo toga radila za taj brak. Ja sam za te kazne dala 2500, jer nisam ilama više. Meni je ASmin govorio da je stan u kojem mi živirmo njegov,. ali nije to mi je rekla njegova sestra, otkrila mi je sve. Auto nije bio njegov, bio je na lizing i mi smo ostali bez kola. Njegova majka je meni ispričala sve za taj stan, ali ja sam to prihvatila – dodala je Aneli.

Elita 7

BONUS VIDEO: Janjuš i Aneli započeli još jednu ŽESTOKU AKCIJU

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading