/ Početna » Aneli se ne smiruje nakon razgovora sa Stanijom

Aneli se ne smiruje nakon razgovora sa Stanijom

0
ELITA Zadruga 7 - 'ON JE MONSTRUM!' Aneli se ne smiruje nakon razgovora sa Stanijom, smatra da je tek sad PROGLEDALA: KAKVOG MOJE DETE IMA OCA? (foto: Pink.rs)

ELITA Zadruga 7 - 'ON JE MONSTRUM!' Aneli se ne smiruje nakon razgovora sa Stanijom, smatra da je tek sad PROGLEDALA: KAKVOG MOJE DETE IMA OCA? (foto: Pink.rs)

Aneli Ahmić vratila se u Belu kuću nakon razgovora sa Stanijom Dobrojević, prilikom čega je otkrila cimerima detalje razgovora sa njom.

Kakve laži je pričao ženi – rekla je Aneli.

Je l’ su zajedno? – upitao je Đeodović.

Kaže da nisu. On je govorio njoj da mi je napravio dete, a da nismo nikada živeli zajedno. Kazao joj je da imam lažno prstenje. Nije znala da sam abortirala nedavno, imala sam krvarenje mesec dana. On je monstrum. Patološki i bolesni lažov. Stanija je rekla da je bio sa nekom devojkom na putovanju pre godinu dana. On je monstrum, čoveče. Ona je rekla da su stihovi ”ljubav u dubokoj ilegali” bili jer njena portodica nije za to da bude sa nekim druge vere. Tražla je da se objave neki dokazi. Ne znam, u šoku sam. Kakvog moje dete ima oca?! Ona je mene pitala da li želim da ga vidim. Ne želim ni na mapi da ga ugledam. Ona je rekla da su Mustafa i Merlida podržali nju i da su bili sa njima stalno na video pozivu. Ja sam joj rekla da je to zbog količine novca koji ima, kako bi ga udomili kod nje i rešili ga se. Ona nije meni kriva, da se ne lažemo. Nije izgledala kao da me laže. Rekao je da je hodža koji nas je venčao, nije prav hodža – rekla je Aneli.

Trebalo je da je pitaš:”Šta se tebi dopalo na mom mužu?” – dodao je Mića.

Rekla sam joj da sam u Antaliji bla trudna mesec dana i da sam nakon toga otišla na čišćenje. Kazala sam i da sam u Turskoj kupila prve fejk stvari. Ja sam joj rekla da joj od srca želim njega. – kazala je Aneli.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading