/ Početna » Asmin pokušao da POTPLATI devojku da uđe u Elitu i SLUDI Aneli Ahmić!

Asmin pokušao da POTPLATI devojku da uđe u Elitu i SLUDI Aneli Ahmić!

0
Asmin Durdžić platio devojku iz Bosne koja se na TikTok nalogu predstavlja kao Qveen53_official

Asmin Durdžić platio devojku iz Bosne koja se na TikTok nalogu predstavlja kao Qveen53_official

Izvesna Nanna Dž, kako je upisana na Instagramu, stupila je u kontakt sa Pinkom i prosledila informacije u kojima postoje piše da je Asmin Durdžić platio devojku iz Bosne koja se na TikTok nalogu predstavlja kao Qveen53_official, da uđe u Elitu kako bi sludela njegovu suprugu Aneli Ahmić.

Ona je osoba sa klipa plaćena je od Anelinog bivšeg muža, hoće nazor da uđe u Eliteu, glumi kumu sad, ona se zove Edina Serifović. Išla je na sistematski i kad joj nije to uspelo vidiš piše gore kako ju je Asmin platio da uđe tamo i vređa srbe na nacioalnoj osnovi. Ja sam se samo setila vas jer vi ste pravedne ova stoka ne bi trebalo da uđe i prostor dobije. Nisam fan od Aneli, ali neverovatno mi je da se ovo radi, manipulacija nacije opet – napisala je Nana.

Zatim nam je poslala njeno dopisivanje sa dotičnom TikTokerkom koja je šurovala sa Asminom.

Je l’ ti poznaješ ovu stvarno, ne spomenu mi je nikad?

Poslao mi je pare po prijatelju da ne bi ostavio digitalni otisak bona, pa čekam sada. 2300 evra, pola sada pola posle posla kad obavim. Nemoj nikome d asi rekla, kunem te u Alaha, niko sem tebe i mojih ne zna. Niko neće znati šta je istina, na Pinku samo neke budaletine, ja sam inteligentna bosanska glava – napisala je

Celo dopisivanje možete pogledati u nastavku.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading