/ Početna » Bebica nastavio sa raspodelom budžeta, pa nagradio Uroša Stanića

Bebica nastavio sa raspodelom budžeta, pa nagradio Uroša Stanića

0
Elita Zadruga 7 - NE PRESTAJE DA REŠETA! Bebica nastavio sa raspodelom budžeta, pa nagradio Uroša Stanića samo zbog OVOGA!

Elita Zadruga 7 - NE PRESTAJE DA REŠETA! Bebica nastavio sa raspodelom budžeta, pa nagradio Uroša Stanića samo zbog OVOGA!

Ovonedeljni vođa Nenad Macanović Bebica naredni budžet dodelio je Šanu.

Šan je neko koga ne primećujem osim ako mu ne treba cigara. Za tebe mali budžet – rekao je Bebica.

Ja neću da dozvolim da neko pi*a po meni, iskulirao sam je dva puta, nijednom je nisam uvredio – rekao je Šan.

Uroš je neko ko mi je jako iritantan, neko je ko je pokvaren, ali ozbiljno zna šta radi. Naša zajednička drugarica mi je rekla da si ozbiljno bolestan, ali da znaš šta radiš, što je tačno. Ti si zanimljiv ovde i kada trčiš po imanju. Tvoj rezultat od juče, gde je ova Stanija. Od sto glasova, on je imao 97, ti si imala 2 od mame i tate i Manuel je imao jedan. To je ustvari porodična dva glasa, tako da si Uroše izdominirao. S tobom mi je vrlo lako, mogu da te držim uz sebe i da te okrenem protiv mene – rekao je Bebica o Urošu i dao mu srednji budžet.

Teodora Balzak, mislim da si iskrena, neiskvarena, volim da provodim vreme s tobom, volim da slušam budalaštine tvoje s koledža. Vrlo si iskrena i srčana, ali si videla da to nije dobro zbog tebe, znam zašto se ponašaš tako kako se ponašaš. Ne treba da se opterećuješ šta će i ko da kaže loše, jer ništa loše nisi uradila – rekao je Bebica o Teodori Balzak.

Bebice ti si najveće oduševljenje za mene ove sezone, jeste tako ovo što si rekao, istina je da sam isključena malo više. Potrudiću se da se iskreno aktiviram, nije mi baš do života ovde, ali znam da ćemo se družiti dokle god budem bila ovde – rekla je Teodora.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading