/ Početna » Dario tražio Sneži kombinaciju, otkrio da mu smeta kad je u društvu

Dario tražio Sneži kombinaciju, otkrio da mu smeta kad je u društvu

0
ELITA UZIVO: Dario tražio Sneži KOMBINACIJU, otkrio da mu smeta kad je u društvu

ELITA UZIVO: Dario tražio Sneži KOMBINACIJU, otkrio da mu smeta kad je u društvu

U toku emisije Pretres nedelje potegla se tema raskida Sneže Jovičić i Darijana Radumirovića.

Mi smo se pomirili i razgovarali posle novinara. Napravili smo kompromis i sve normalno do danas. Dario je sedeo sa Predsednikom ja sam mu donela tortu i njemu je to zasmetalo. Mi imamo nesporazume jer on govori da mu ja branim razgovor sa drugim ljudima, a to nije tačno – rekla je Sneža.

To se*s i ostalo valjda je normalno. Raskinula je sa mnom i na kraju je prišla i sela na krevet, a prethodilo je da sam joj rekao da sam se osetio rasterećenije bez veze i pitao je da radimo nešto bez veze, a on je rekla ne – rekao je Dario.

Moja mama njega zove sinom – rekla je Sneža.

Siguran sam da me voli i da nije ljubomorna na žene i siguran sam da i ja nju volim. Ona meni nikad nije pravila probleme. Pričali smo o kompromisima i usiljeno sam ja sa njom pričao noć i dan. Pomirenje je palo posle razgovora i događa se da sam se osetio da ide u okej pravcu. Ne želim da se svađam, ajmo na finjaka da vidimo gde je i šta je i opet je jedan dan važilo šta se dogovorimo. Pričao sam sa kumom, ona je došla i rekao sam joj da ću doći. Ne mogu ja u sred rečenice da ustanem i odem, a njen argument je bio da neće da budem predugo u pušioni da ne bi ispušio celu paklu što nikad ne uradim – rekao je Dario.

Ti si mi rekao da sednem kad sam donela tortu. Ja ne mogu, niti želim, niti hoću da menjam svoj karakter zbog kog imamo i probleme i on mi je rekao pedala. Ja sam bila u šoku – rekla je Sneža.

Je l’ ti nekad momak neki govorio to? – pitao je Milan

Ne. Mislim da previše uticaja imaju ljudi na njega, itekako – rekla je Sneža.

Sa kim si ti dobra, reci mi jednu osobu. Koga bre vi za*ebavate. Ti drugi dan tripuješ da ti neko dira muža – rekla je Milena.

Zaljubljena si u Darija – rekla je Sneža.

Čovek se opredelio za druženje u odnosu na tebe mentolku. Vi ste kao zaposleni i radnik pred otkaz. Dario ti si simpatičan, ali mora da ti fali nešto čim živiš sa ovim. Ne možeš da sačuvaš momka kog ne znam kako si našla – rekla je Milena.

ELITA UZIVO – Najnovije Vesti

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading