/ Početna » DOKAZ da su Marija Malivuk i Ivan Marinković ipak bili NA VEČERI

DOKAZ da su Marija Malivuk i Ivan Marinković ipak bili NA VEČERI

0
Elita 7 Uzivo: Marija Malivuk i Ivan Marinković su ipak bili NA VEČERI

Elita 7 Uzivo: Marija Malivuk i Ivan Marinković su ipak bili NA VEČERI

Sinoćnja emisija “Nominacije” digla je javnost na noge, te su milioni gledalaca netremice posmatrali šta će ko pojedinačno od učesnika “Elite” reći za Ivana Marinkovića i Žanu Omniu.

No, međutim, Marija Malivuk je prilikom svoje nominacije otkrila da je pre nekoliko godina, kako kaže, pokupila Ivana pijanog, te i da mu je pozajmila 100 evra koje joj, kako je istakla, nije ni vratio.

Ivana Marinkovića znam iz perioda kada je bio mrtav pijan i bezobrazan, kada je sedam godina nosio dve trenerke i jedne papuče. Ovaj čovek je od mene jednom davno uzeo 100 evra i vodila sam ga na večeru. Ne znam ja gde si ti sat izgubio pijan. Pokupila sam ga mrtvog pijanog kod konja, dovukla ga da nešto pojede i dala sam mu 100 evra. Bilo je sve okej dok njegova žena nije izmislila neki parfem koji sam ja njoj polomila – pričala je sinoć Marija, a po Ivanovim doskočicama, moglo se zaključiti da demantuje ove navode.

Marija Malivuk i Ivan Marinković

Došli smo u posed zajedničke fotografije Ivana i Marije, sa drugom i drugaricom, u jednom prestoničkom lokalu, te se na stolu mogu videti pića i hrana, što dokazuje da je Malivuk zaista bila na večeri sa Marinkovićem.

BONUS VIDEO: Aneli i Janjuš ponovo ZATRESLI jorgan planinu

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading