/ Početna » ELITA: Anđela zanemela na bratovu poruku, zaplakala kao nikad

ELITA: Anđela zanemela na bratovu poruku, zaplakala kao nikad

0
Elita: Anđela saznala da njen mlađi brat NE ŽELI da mu ona više ikada ČESTITA ROĐENDAN

Elita: Anđela saznala da njen mlađi brat NE ŽELI da mu ona više ikada ČESTITA ROĐENDAN

Darko Tanasijević je pročitao Anđeli Šparavalo odgovor njenog brata na rođendansku čestitiku u kojoj je se javno odrekao, ona zamenela pa briznula u plač.

Anđela, ajde da pričamo o Bojani i tebi, ukućani trvde da je Bojana od tebe napravila monstruma, kako se nosiš sa tim? -pitao je Darko.

Mene njihovo mišljenje ne interesuje, ja sam uvek imala neki svoj stav da se zalažem za osobu. Ja sam takva bila nisam se promenila. Meni ovde konstantno vređaju baku i Đoleta. Zašto mi neko spominje to ako me boli. Meni govore da će baka da mi se isključi sa aparata, moja stavr je sa kim ću ja da budem, ona meni nije nametnula nikakvo mišljenje ona ga meni nije nametnula. Bojana nikad nije iznela neke psovke na račun moje majke. Moja mama je isto nju vređala svim sredstvima i onda ne mogu da budem na dve stolice -rekla je Anđela.

Anđela kada ti je bratu bio rođendan? Tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku, on je rekao Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode. Kako komentarišeš ovo? -pitao je Darko.

Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve. Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla -rekla je Anđela.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading