/ Početna » ELITA: Bebica udario žestoko po Boži Džonsu, on pokušao da se opravda

ELITA: Bebica udario žestoko po Boži Džonsu, on pokušao da se opravda

0
Elita Zadruga 7 - VRATIO GA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Bebica nazvao Božu Džonsa ĐUBRETOM: Radiš sve na silu...

Elita Zadruga 7 - VRATIO GA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Bebica nazvao Božu Džonsa ĐUBRETOM: Radiš sve na silu...

Nenad Macanović Bebica sledeći budžet je dao Nikoli Lakiću.

Neko je ko je iz defanzive, prešao u ofanzivu. Po “Narodu pita” ono što je Ivan iznosio, mislim da je bilo nešto više od prijateljstva tu između tebe i Ane, poštujem što nećeš da kažeš. Ne razumem napade na Milenu, verujem da hoćeš da vratiš temu Ane i da mudro čekaš trenutak kada ćeš ispričati neke stvari o Ani – rekao je Bebica.

Milena i ja nikada nismo bili nešto bliski, imam pravo da kažem svoje mišljenje o njoj. Počeo sam ovde da pravim vagu i tas gde je ova, gde je ona. Stojim iza toga što sam rekao, volim što me vređa svaki dan. Neću da se baziram na Ani – rekao je Lakić.

Boža Džons, rekao sam ti da smatram za tebe da si đubre. Koristiš neke priče koje nemaju veze sa životom da bi nekoga čačkao, radiš sve na silu, svađaš se na silu, sve si napet, a nemaš potrebe za time. Niko te, ne šikanira, ne odbacuje, ali nema potrebe da budeš s nekim dobar dokle god tebi odgovara, a onda kada ne, ti vređaš i šikaniraš – rekao je Bebica.

Mali budžet od malog čoveka, ali volim da provodim vreme s tobom. Nisam đubre od čoveka, jer da sam đubre ne bih se družio sa osobama s kojima se družim. Pošto kažeš da ja sve ovde radim fejk ili na silu, ali si ti iskoristio Miljanu Kulić da bi došao do nekog imena. Videli smo kako si bio njen rob prošle godine, cvileo si za njom – rekao je Boža Džons.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading