/ Početna » MASKE SU PALE! Miona i Ša doživeli BRODOLOM, Ivan totalno raskrinkao Lakića, pa Anđelo otkrio da ga je veza sa Teodorom Džehverović EMOTIVNO OSAKATILA!

MASKE SU PALE! Miona i Ša doživeli BRODOLOM, Ivan totalno raskrinkao Lakića, pa Anđelo otkrio da ga je veza sa Teodorom Džehverović EMOTIVNO OSAKATILA!

0
ELITA UZIVO: Pregled Dana 28.12.2023

ELITA UZIVO: Pregled Dana 28.12.2023

Četvrtak u Eliti je rezervisan za emisiju “Gledanje snimaka”. Ova emisija podseća sve učesnike da su pod okom kamere 24/7 i da apsolutno ništa ne mogu da sakriju.

U toku je emisija ”Gledanje sminaka.” Nikola Lakić nastavio je negiranjem tvrdnje o postojanju glasovnih poruka u kojima potvrđuje da je bio intiman sa Anom Ćurčić.

Zašto meni nisi rekao da lažu svi? – upitao je Đedović.

Marko, ti si jako pametan, nemoj da me me za jednu reč hvataš – dodao je Lakić.

Što mi nisi rekao da laže Marinković da si bio sa Anom Ćurčić? Kako nisi njega napljuvao, ako je to laž? – upitao je Marko.

Što bih ja vređao čoveka? – upitao je Lakić

ELITA UZIVO – Najnovije Vesti

Nakon odgledanog video snimka na kom Teodora Delić i Nemanja Gačić razgovaraju o novom učesniku Elite, Urošu, reč su dobili akteri.

ELITA UZIVO

Ja sam iskorišćen, ali njima se dešava sve ovo -rekao je Uroš.

Ona zna da samo ljubomorom može da me dovede do ludila, namerno je sve radila. Itekako me je iznervirala, njih dvoje su izvukli deblji kraj -rekao je Bebica.

On je meni rekao da mu se nabacuje Teodora -rekao je Zola.

Zola ne laži i nemoj da igraš rijaliti. Ja sam čula da mu se sviđam i par puta sam ga pogledala da bih Bebicu napravila ljubomornim. Naložio se na par pogleda -rekla je Teodora.

ELITA UZIVO

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković odlučno su poricali da su bili intimni u izolaciji.

ELITA UZIVO – Najnovije VEsti

Rekao sam Bebici da nismo imali seks, tako i jeste. On je kao čuo da je bilo sve pa mi je zato zamerio – rekao je Anđelo

Ja nemam šta da kažem stvarno nije bilo seksa i to je to. Ono što je Anđelo rekao ja potvrđujem – rekla je Anita

ELITA UZIVO

Miljana Kulić dala je svoj komentar na Zolin uslov da ne sme da komentariše Ivana Marinkovića Bebicu.

Što se mene tiče, apsolutno ništa više nećete čuti od mene. Sve sam izmislila i lagala, Ivan je savršen otac. Takođe za Bebicu. Priznajem, ja sam ta koja je grešila. Ne moram više ništa da komentarišem. Ja ne mogu da budem Miljana Kulić da bih bila sa njim -rekla je Miljana.

Ti onda budi sama i nemoj me maltretirati -rekao je Zola.

Meni je Željko rekao da nejgov tata više voli Beku nego njega -rekla je Miljana.

Ovo je bolesna žena. To je najgora majka koja postoji na svetu. Ja razumem Zolu koji se trudi da njihov odnos bude bolji, ali za petnaest dana će biti opet isto – rekao je Ivan.

ELITA UZIVO

Lepi Mića dobio je reč, kako bi prokomentarisao vezu Anđela Rankovića i pevačice Teodore Džehverović, kao i krah njihove ljubavi.

Anđelova majka je uvek nalazila mane Teodori Džehverović. Ona ne njoj tražila svaku manu, jer nije smarala da ispunjava kriterijume da bude njihova snajka. Ona je poželjna devojka, to niko da ospori ne može. Goca ne može da zaboravi neke stvari, jer verovatno sama smatra da su se ogrešili o njih. Ona sad živi svoj život. Svi znamo da je Teoodrin dečko kojeg je javnosti prvog predstavila bio Kristijan iz Poreča, a svi znamo i kako se to završilo. Ja sam ljut na Anđela jer tada nije imao stav koji ima sad – rekao je Mića.

Šest godina je prošlo. Ne mislim da više ima potrebe da se o tome govori, iskreno – rekao je Anđelo.

I ja bih kao otac ušao da svoju ćerku sklonim od nečega što može da je degradira, ali isto tako bih se ponašao prema voljenoj ženi kao Anđelo i borio se za ljubav – rekao je Mića.

Ponižavam sam bio i pretrpeo sve i svašta. Zamislite šta je napolju bilo, kad je ovde tako. Imam samo da kažem da to nije valjalo, ne bi toliko dugo trajalo – kazao je Anđelo.

ELITA UZIVO

Ša je doživeo još jedan napad ljubomore, pa ušao u sukob sa Mionom Jovanović.

Ideš i kopaš trenerke i spominješ mog bivšeg dečka -rekla je Miona.

Jeb**a te trenerka koju sam bacio. Izluđuješ me svaki dan. ja sam svoje dokazao. Nećeš da spavaš sa mnom jer sam ti opsovao bivšeg dečka. Sram te bilo, ja debil nisam -rekao je Ša.

Izigrala si me, nisi spavala sa mnom. Evo sad si našla novi razlog. Ležim u krevetu, izložiš me i onda nećeš ništa. Prvo majka, pa brat, pa bivši dečko -rekao je Ša.

Sada ćeš kao pi**a jedna da odeš da se iskuliraš, a ja ću da ostanem ovde. Sram te bilo ološu jedan, ti mene da mar**raš -rekla je Miona.

ELITA UZIVO

Matora je pobesnela zbog mišljenja ukućana da je bila Anitin sponzor, pa je ženi prebacila što se sa Anđelom Rankovićem vaćari u stvarima koje joj je ona kupila.

Jako je ružno ovo što je rekla Maja da je sve bilo iz koristi, ona je valjda Matori drugarica, a govori da je bila sponzor. Anita i Maja treba da reše taj konflikt na drugi način a ne ove neke stvari da spominju – dodao je Anđelo

Ona se ljubi i ka*a sa Anđelom u mom duksu koji sam joj kupila, to je meni morbidno. Kada hoćeš da me ukanališ mora da barata onako kako sam rekla, nju ne treba da zanima moj odnos sa Sanjom i to ko je koga iskoristio kao da ona mene iskoristila, šutnula me za sitno, a ja je još oženila – rekla je Matora

Ja mislim da će Anita i Anđelo biti u vezi i da će na kraju biti sa Majom do kraja – rekao je Bebica

Kako si onda dobar sa Anitom i podržavaš je u tome, a misliš da ta veza neće uspeti? – pitao je Đedović Bebicu

ELITA UZIVO

Nikola Lakić je dobio reč da prokomentariše odnos Milene Kačavende i Samira Ramovića.

Ja sam rekao da su mi vizuelno lepi i da se Milena pita. Prijalo joj je sve i taj poljubac u vrat i taj dodir po butini. Međutim, rekla je da ne želi ništa ovde, ali je ostavila prostora da se nešto desi napolju -rekao je Nikola.

On meni ništa nije pričao vezano za njihov odnos. On je jako fin momak koji se lepo ponaša. Po meni, ova situacija mu ne treba. Ovo kako se on postavio prema Mileni je odlika jednog muškarca. On je fin momak, to je činjenica -rekao je Mensur.

Drago mi je da si se uključio u neku temu. Tvoje mišljenje me uopšte ne zanima. Ja sam njemu rekla da je između nas dvadeset godina razlika. Ako nekome deset puta daš do znanja da nešto ne radi, a on nastavi pod izgovorom da ne može da kontroliše emocije… Mene ova priča ne interesuje i naravno da gubim živce – rekla je Milena.

Ona je itekako rekla da joj se sviđa način na koji joj se udvaram -rekao je Samir.

ELITA UZIVO

 U narednom video-prilogu puštena je rasprava Borislava Terzića Terze, koji pridikuje Milici Veličković jer je par puta pogledala Anđela Rankovića.

Terza ume da prenagli u nekim momentima. Od sebe napravi Tarzana, a od mene neku jadnicu. Kad mu lepo objasnim da ne treba da se pravi drama od nekih stvari, onda se menja ploča. On mi je zbog Anđela slagao face. Volim računa o tome šta ja govorim – rekala je Milica.

Da li si rekla nekoj učesici da je najbolji frajer Anđelo kada je ušao? – upitala je voditeljka.

Nije mi najbolji. Za mene je Terza najbolji frajer ovde. Kao što sam govorila da Bukilić dobro izgleda, tako imam pravo da komentarišem – kazala je Milica.

Je l’ si razmišljala o tome šta bi bilo da mu Maja da šansu? – upitala je voditeljka.

Trenutno nemam takav osećaj, ne želim ni da pričam na tu temu – kazala je Milica.

ELITA UZIVO

Na narednom video-klipu prikazan je emotivno rasulo Bojane Pavlović, koja je ronila suze u radionici.

ELITA UZIVO

Čula sam sad da je Uroš rekao da plačem zbog Anđele. Pi*ko jedna – kazala je Bojana.

Bokice, plačeš zbog Anđele – rekla je Aneli.

Sram te bilo. Ti ne plačeš jer nisi bila iskrena prema Janjušu – kazala je Bojana.

Ja se sa tobom ovde sprdam, a ti si ta koja je čista glumica. Pokazala sam ti odraz u ogledalu i pravu tebe. Dala sam ti argumente ko si i šta si – kazala je Bojana.

ELITA UZIVO

Bojana Pavlović pobesnela je jer je saznala da Anđela Šparavalo misli da je psihopata i ne zna kako da pobegne od nje.

ELITA UZIVO

Čula sam da Anđela treba da se opere od mene, to je itekako ogovaranje -rekla je Bojana.

Pričali smo kako će njena porodica da reaguje i rekla je da će njena tetka napolju da sredi nešto sa tužbom. Rekla je takođe da se itekako boji Bojane kad budu izašli napolje. Takođe je rekla da je ona nasilnica, pitala me je šta sad da radim i kako da se izvučem iz toga. Dodala je takođe da će da se ubije i obesi zbog nje. Ako je fer Anđela neka ustane i kaže sve ovo što sam ja rekla -priznala je Slađa

Nije ništa slagala to što je pričala, ja sam Bojani rekla u lice da je nasilna i da je se plašim. Kad se iznerviram na nju ja svašta za nju izgovorim, takva sam u besu -dodala je Anđela

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading