/ Početna » Maja i Aneli nastavile da ratuju zbog Janjuša, Zola opleo po Aniti, a ona iznela niz optužbi na račin Sandre Rešić i Ermine!

Maja i Aneli nastavile da ratuju zbog Janjuša, Zola opleo po Aniti, a ona iznela niz optužbi na račin Sandre Rešić i Ermine!

0
ELITA UZIVO: Maja i Aneli nastavile da ratuju zbog Janjuša, Zola opleo po Aniti

ELITA UZIVO: Maja i Aneli nastavile da ratuju zbog Janjuša, Zola opleo po Aniti

Noć iza nas obeležila je emisija ‘Pretres nedelje sa Milanom Miloševioćem’, kao i ‘Izbor potrčka’.

Na samom startu emisije Đedović Marko kao ovonedeljni vođa za potrčke je postavio Bojanu Pavlović i Anitu Tomić, a za omiljenu osobu je izabrao svoju drugaricu Jovanu Tomić Matoru.

Neka ustanu Anita i Zola, Bebica i Miljana, nek se pridruži i Teodora. Mogu da sednu Miljana i Zola. Moji ovonedeljni potrčci će biti Bojana i Anita – rekao je Đedović, te je objasnio:

Zato što je Bojana rekla da je Anita na početku muvala i startovala, Anita je negirala tu istinu koju – dodao je on.

Mislim da između njih dve ne postoji ta loša energija, mislim da je to Anita prenapumpala da ja ne bih pomislila da je tako prema Bojani. Ako trebam da verujem da li je bilo muvanja, ja Aniti ne verujem ništa, zato verujem Bojani… S bilo kim da je stavio Marko Anitu, ona bi namerno terala to, a da je bila za dve nedelje, ušla bi bez problema u vezu, jer me očigledno ne voli – rekla je Matora.

Matora je moja omiljena osoba. Neko bi stavio Anitu i Matoru za potrčke, ali ja nisam to uradio. Matora ide sa mnom u hotel – kazao je Đedović.

ELITA UZIVO – Zadruga 7 Najnovije

Nakon toga Anita Tomić pričala je o svojoj svadbi, pa je iskoristila momenat i otkrila da su se Sandra Rešić i Ermina Pašović tog dana pokačile zbog Vuka Moba, jer su obe bile sa njim.

Ima mi smisla da je rekla Matei zbog čega to radi jer je onda sišla do oltara i posle svegta toga je bila tužna – rekla je Matora.

Nisam htela zavete da dam jer znam šta sam uradila, sam taj čin dopisivanja. Rešićka i Ermina su se svađale oko Vuka Moba taj dan – rekla je Anita.

Rekla sam da me boli uvo da Jovana svima plaća šminkera nego samo nas tri. Ermina je prvo bila sa Vukom, pa Sandra i one su tu našle da se raspravljaju – rekla je Anita.

Jeste, potvrđujem to – rekla je Matora.

ELITA UZIVO – Zadruga 7 Najnovije VEsti

Lazar Čolić Zola je sve vreme pokušavao da dokaže da je Anita Tomić za njega bila prolazna avantura, a onda se ubacila i ona , te su se raspravljali ko je koga više voleo.

Po mom mišljenju mnogo menja stvar ako je Matora nešto znala, ali ona je tad i dalje imala emocije prema meni. Ja nisam ništa smeo zbog Miljane zato što bi svi nadrljali. -odbrusio je Zola

Klošaru jedan, za pogrešnu si se zakačio. Matora je kriva što je dozvolila da joj priđe ovaj klošar. Trebala si da prestaneš da se raspravljaš sa njim. Sad te samo ukopava. -rekla je Anita

Ja sam se samo sprdao sa njom, bila je samo prolazna avantura, nije tu bilo nikakve emocije.-odbranio se Zola

On ne može da prežali što sam ga šutnula pa zato priča sve ovo itekako je bio zaljubljen u mene. – rekla je Anita

ELITA UZIVO – Zadruga 7 Najnovije Vesti

Zatim su Miljana Kulić i Janjuš otkopali ratne sekire zbog Aneli Ahmić, pa su prozivke pljuštale na sve strane.

Došao si da mi kažeš da pu**m ku**c, a Predsednik je taj koji je sve vreme provocirao – rekla je Miljana.

On mene ne zanima, ti si mi bitnija. Ne ponašaš se kako smo se dogovorili – rekao je Janjuš.

Nisi me ni pitao šta se dogodilo…Iz svojih frustracija što ne možeš da imaš sa njom ovde, lečiš na drugima. Činjenica je da te je zbog Maje ostavila žena, a zbog Aneli neće. Šta si radio prošle sezone dok je bio Filip Car – pitala je Miljana.

Da gledam tebe kao karikaturu sa kojom se narod sprda – rekao je Janjuš.

ELITA UZIVO Najnovije VEsti

Potom su Uroš Stanić i Maja Marinković ušli u klinč, a on je iskoristio priliku kako bi opleo po njenoj zadnjici i grudima.

Vas bole moje obline, tvoja je isto sva izoperisana – rekla je Maja.

U granicama normale. mesto gruddi i du*e bolje mozak da si ugradila. Ja imam mozak, a mozak ne može da se operiše. Ja sam heroina svog života. Koliko je Majo dva puta dva – rekao je Uroš.

Otputovala sam u roku od mesec dana na četiri kontinenta, Madrid, Barselona, Rim i Pariz – rekla je Maja.

Ti si lutka da izlazeš telo, a ja sam perosnaliti ličnost da izlažem mozak, a Miljana Kulić po*no glumica – rekao je Uroš.

ELITA UZIVO – Najnovije VEsti

Miljana Kulić i Maja Marinković su zajedničkim snagama oplele po Aneli Ahmiić, ubeđene da je Janjuš skrenuo sa puta.

Rekla sam da Staniju ne može ni Jadransko more oprati, nisam tebe Majo spomenula – rekla je Aneli.

Rekla sam da mislim da me Janjuš voli, ali da se zaljubio u Aneli. On svoju agresiju u ovom psihičko nestabilnom stanju, te hormone zbog nemanja se*sa iskaljava na drugim ljudima. Sa budalama, igračkama se treba igrati – rekla je Maja.

Aneli mene pita kad ću da joj vratim dve tunjevine, a ja sam i zaboravla da mi je dala – rekla je Miljana.

Ne, nisam rekla. Obećala je da će mi kupiti tunu, nema šta joj nisam dala, a ona meni spominje. Svaki dan od ljudi uzima, a meni nikad nije ništa dala – rekla je Aneli.

Najviše ju je zabolelo jer sam rekla Maji da je kraljica rijalitija. Ja sam čak bila na nejnoj strani dok nisam čula argumente, kad su je svi napadali – rekla je Miljana.

ELITA UZIVO – Njanovioje VEsti

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao navode Stanije Dobrojević da je spremila Maju Marinković da pobedi u superfinalu “Elite 7”.

Maju predstavlja kao svog poltrona, njoj možeš da kažeš šta hoćeš, ali ako joj pukne žica, ode sve u pi**u materinu. Ona bi da je pohvali, a seljački je podbode. Oni da su srećni i da im je lepo u životu ne bi obraćala pažnju na Aneli. To je dvoje matorih isfrustriranih ljudi, Stanija je matora za starletu, ona je starleta u penziji – rekao je Đedović.

Ove godine se razotkrilo pravo lice Stanije Dobrojević. Ovo što sam je ja razotkrila, ne može da je opere niko – rekla je Aneli.

Očigledno je da vremešna starleta i maneken za goveđi gulaš koriste medijski prostor, ko je je*e i treba da je iskorišćavaju kao konja. Ta druženja i hvaljenja druženja sa prostitutkama kojekakvim, to mi je van svake pametni. Koliko god Maja bila sposobna, ona je glupa kao ku**c za život. Maju može ko hoće da prevrne sa tri lepe reči – rekao je Đedović.

Da sam možda ja psihički poljuljana i labilna, pa bih se zapitala. Ne smatram da je mene pokušala Stanija da uvredi i ne vidim da je imala lošu nameru, samo mi je dala savet…Ja u rijalitiju plivam kao riba u vodi, godinama govorim da ne idem i ne pitam šta da radim. Imam pravo da se vodim svojim mišljenjem i svojim stavom. Ne može niko da me iskompleksira – rekla je Maja.

Ja sam rođena naštelovana, ako neko nije znao, a ako ne zna, može bolje da me upozna. Nisi sposobna da samu sebe braniš – rekla je Marinkovićeva.

ELITA UZIVO NAJNOVIJE VESTI

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading