/ Početna » RASKRINKANI DO KOSKE! Janjuš tvrdi da se neće pomiriti sa Aneli, učesnici sumnjaju da su Ša i Miona bili intimni, Stanislav uhvaćen kako gleda Jovanovićevu, a Milica Veličković je možda u drugom stanju!

RASKRINKANI DO KOSKE! Janjuš tvrdi da se neće pomiriti sa Aneli, učesnici sumnjaju da su Ša i Miona bili intimni, Stanislav uhvaćen kako gleda Jovanovićevu, a Milica Veličković je možda u drugom stanju!

0
Elita Uživo - presek noci 3 maj 2024

Elita Uživo - presek noci 3 maj 2024

Četvrtak je rezervisan za emisiju ”Gledanje snimaka’‘, a voditelja Ivana Šopić je tokom noći za nama raščivijala sve tajne učesnika Elite, za koje su mislili da neće isplivati na površinu.

Prvi snimak koji su ukućani pogledali prikazivao je razgovor Uroša Stanića i Aneli Ahmić o Marku Janjuševiću Janjušu. Nakon toga, Janjuš je dobio reč.

Njima je zanimljivo dok govore o meni, ali ne znam šta time postižu. Ona je rekla da ne želi da budemo u malom prostoru zajedno, jer beži od svojih emocija. Smatram da ne treba da beži od toga. Ja sam veoma jasno rekao da može samo da se spusti lopta da nema više ružnih reči. Ne postoji više šanda da se pomirimo. Nismo jedno za drugo. Da znam da bi ona bila drugačija kada bi se pomirili, sve bi bilo drugačije. Ovako nema ništa od toga – istakao je Janjuš.

Imam emocije prema njemu, ali nismo jedno za drugo. Da se sad pomirimo, to ne bi bilo to. Volim ga, ali sve prođe – kazala je Aneli.

ELITA UZIVO

Miljana Kulić nadovezala se na izlaganje bivšeg para. Stala je Aneli u odbranu i najsurovije osudila Janjuša.

Šta da čujete što do sad niste čuli. Klasično pranje pred kraj rijalitija, folirant ortodoksni. Što to nije rekao pre par meseci. Ona može da bude i ovakva i onakva, ali da je folirala ljubav sa njim nije. Ona je imala priču sa kojom je ušla, mogla je da bude ucveljena. Janjuš iz sezone u sezonu nalazi lak plen, iskorišćava ih zbgo rijalitija. Posle se pare. On za mene nije m od muškarca. Možda sam previše pristrasna kada je Aneli u pitanju. Razumem je kao ženu, razumem kako se oseća. Odjednom je čovek ostavio, njoj nije lako – rekla je Miljana.

ELITA UZIVO

U narednom video-klipu prikazano je kako Nenad Aleksić Ša kipti od besa jer je Miona Jovanović navela brojne stvari koje joj ne odgovaraju, što on smatra provokacijom. Miljana se ubacila, pa reperu “lupila” šamar realnosti.

Ja sam lepo rekao da je meni sasvim jasno da je Mioni stalo do mene. Ja znam za koga se borim, zato mi nije žao i da me svi ljudi gledaju kao budalu – kazao je Ša.

Ona je sigurna u njega, ali on u nju nije. On je svestan da će ona njega ostaviti nakon rijalitija – istakla je Miona.

ELITA

Stanislav Krofak je dobio reč kako bi se obračunao sa Ša.

Ja sam rekao da sam ja ovde ušao da mi se Ša izvini. Miona je pre dve nedelje shvatila da je među nama kraj na debati kada sam joj rekao neke stvari, do tad je vrdala – rekao je Stanislav.

Šta bi se desilo da se nisam izvinio? – upitao je Ša.

Neko bi bio diskvalifikovan – rekao je Stanislav.

ELITA UZIVO

Milica Veličković pridružila se konverzaciji, pa zaratila sa reperom.

Tvoja devojka je seljanka, mani me bre više, ona me konstantno pominje – rekla je Milica.

Terza zbog ovog bezobrazluka moram da ti kažem, kunem se u brata kad god popije gleda u mene – rekao je Ša.

Gledala sam te bezveze – rekla je Milica.

Meni je žao zbog Terze. Ti nemaš ni manire ni ništa – rekao je Ša.

ELITA UZIVO

Sukobi u kući su se nastavili, pa se tako javio i Janjuš, koji je ušao u sukob sa Ša.

Janjuša bole plasmani, ja ga nikada nisam video da se loži toliko – rekao je Ša.

Ti nisi dobro, Boga mi – rekao je Janjuš.

Ja želim Janjušu da dođe sebi, on je odjednom ozbiljan komentator. Napadaš sve ljude, ti ne daš dobar savet. Ti dođeš za stolom i mene izvređaš. Vi se borite za plasmane, ali ja ne – rekao je Ša.

Ja ću sa svojom partnerkom biti napolju, a ti sa svojom nećeš – rekao je Janjuš.

ELITA

U narednom klipu Jovana Tomić Matora istakla je koliki gnev oseća prema Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Matora je pokazala opet da stalno spominje Anitu. Nas dvoje nismo opterećeni plasmanom, što ne znači da ja Anitu ne vidim kao pobednicu. Voleo bih da bude pobednica – kazao je Anđelo.

Ja sam ogluglala na sve što Matora priča – istakla je Anita.

Neću da Anđelo i Anita govore kako ja stalno gledam u nju, jer ja sam ta koja kad prođe pored nje, ona mora da kaže:”kako od ove(mene) da se operem?” Anita je skoro pa priznala da je sa mnom bila iz koristi, posle ja kriva? Ja sam joj nudila da kupimo di*do, kako bi imale bolji užitak tokom odnosa, ali ona to nije htela. Tvrdim da mene Anđelo i Anita više mrze, nego ja njih – kazala je Matora.

ELITA UŽIVO

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading