/ Početna » ELITA UŽIVO – Presek Noći 05.04.2024

ELITA UŽIVO – Presek Noći 05.04.2024

0
ELITA UŽIVO - Presek Noći 05.04.2024

ELITA UŽIVO - Presek Noći 05.04.2024Screenshot

POSKIDANE MASKE U ‘ELITI’! Ša u CRVENOM zbog Mioninog ponašanja, ona RAZVEZALA o Stanislavu, Uroš ubacio CRV SUMNJE u prošlost Maje i Aleksića, a tek da vidite Anđelov BES zbog Anitine ljubomore! OVO JE OBELEŽILO NOĆ ZA NAMA!

Četvrtak veče, kako gledaoci vole da kažu, veče raskrinkavanja, s obzirom na to da voditeljka Ivana Šopić ulazi u Belu kuću kako bi kroz emisiju “Gledanje snimaka” raščivijala mnoge odnose u “Eliti”.

Naime, mnogi učesnici “Elite” zapravo strepe od emisije “Gledanje snimaka“, jer sve što su pokušali da sakriju ili su pak, mislili da se ne snima, Veliki šef ih svakog četvrtka razuveri u to i totalno se uz video snimke raskrinkaju mnoga dešavanja i odnosi.

S tim u vezi, voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima prvi video snimak na kom su imali priliku da vide kako Stanislav Krofak i Maja Marinković komentarišu i ogovaraju njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović.

Ivana je dala reč Maji, koja je istakla da je Miona bila zainteresovana dok su se ona i Stanislav muvali.

Stanislav i ja smo ležali u krevetu i pričali smo nešto i delovalo je da je Miona spavala ali je delovalo kao da se okrenula sa pogledom u ogledalo, htela je da bude slučajno ali je delovalo namenski. Ne pričam da je ko zna šta uradila ali jeste to bilo, ona je čula naš razgovor – rekla je Maja.

Ti si rekla da si u jednom trenutku čula šta pričaju i da si se podigla -rekao je Đedović.

Možda sam se samo pomerila levo desno, nisam mogla da spavam ali da sam ih slušala i gledala u ogledalo. Ne znam čemu potreba da pričam o tome, treba da uđe u priču sa dečkom a ne da gleda mene -rekla je Miona.

Nakon što je Marinkovićeva istakla da Miona sve radi iz ljubomore, Jovanovićeva je žestoko oplela po njoj.

Majo, da li misliš da Miona sada sve radi iz ljubomore? – upitala je voditeljka.

Da, sigurna sam u to. Ivana, nisam ja maloumnda da neke stvari mogu da mi promaknu. Ona pokušava da se izvuče, ali joj ne ide jer priča pet različitih priča – kazala je Maja.

Ne, to nije tačno. Ti meni namećeš da te gledam od momenta od kad je Stanislav ušao. Ti si tu da lečiš rane – istakla je Miona.

Razumem da si povređena. Ne možeš da me poremetiš. Svađu sa mnom nećeš dobiti – kazala je Maja.

ELITA

Na narednom video klipu prikazan je razgovor Mione i njenog dečka, Nenada Aleksića Ša, u kom mu ona priznaje da bi ipak popričala sa Krofakom.

ELITA

Ivana je odmah po završetku video snimka, dala reč Ša.

Ja kažem naravno da će svako da brani osobu sa kojom je, ja znam ko sam šta sam i imam visoko mišljenje o sebi, ja imam samo te uspone i padove. Da stavimo po strani sve, ona da se vrati sa njim u odnos ona gubi. Ovvo je trenutak kad sam otišao na ogradu, ja sam se tad kleo u nju da je sve super i ona je rekla da želi da priča sa njim. Rekla mi je da kad bi joj dozvolio da bi pričala sa njim, tad sam je uhvatio na foru. Ona mi je govorila konstantno da nema ništa od razgovora i onda menja mišljenje, govori mi dan pred izolaciju nešto totalno suprotno -odbrusio je Ša.

Velika je razlika, ja nisam otišla da pričam nego samo bacam rovce, on konstantno meni postavlja ista pitanja, jel me voliš, jel bi se pomirila sa njim. Mene sve to smara i više nemam živaca da to slušam. Ja sam rekla da ne osećam griže savesti da bi porazgovarala. Nemam potrebu da mu priđem -dodala je Miona.

ELITA

Ša i Miona nastavili su raspravu i za vreme reklama.

Neću da ti se pravdam – rekla je Miona.

Nisi u pravu. Opet si sebe demantovala. Opet pričaš kako Maja i Stanislav nemaju emociju. Što to radiš? – upitao je Ša.

Ne, ja sam se samo nadovezala kad je Maja rela da ja nemam emocije prema tebi. Nemoj da se praviš pametan, jer to nisi – kazala je Miona.

ELITA

U video-klipu koji je sledeći pušten, učesnici videli razgovor u kom Miona priča da sve što kaže Stanislav je čista glupost, kao i da se osramotio pričama u kojim je otkrio s koliko žena je bio.

Voditeljka je odmah dala reč Mioni.

Za mene je veliki blam to što je izgovarao. Ja sam za sve to znala. Sram ga bilo. On ima dete kod kuće, a govori šta je radio, kad i s kim – rekla je Miona.

Ja sam u šaljivom kontekstu to govorio. Ti imaš svog momka, bolje gledaj svoju vezu. Ne treba da te se tiče šta ja radim – dodao je Stanislav.

Nemoj više da se baviš njegovim životom, Miona! Rekao sam ti milion puta to. Svaki dan ponavljam da to ne treba da radi. Ako je ne zanima, onda treba da se usmeri ka meni – kazao je Ša.

Miona je našla da priča da li treba da me bude sramota zbog moje ćerke, a šta je ona radila javno, da li je njene roditelje sramota?! – dodao je Stanislav.

ELITA

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading