/ Početna » Janjuš i Mensur progovorili o sujeti cimera

Janjuš i Mensur progovorili o sujeti cimera

0
ŠOK NA SAMOM POČETKU! Janjuš i Mensur dao sud o SUJETI koju su osetili zbog višestruke pobede na Elitoviziji, pa PREBLEDELI nakon pojavljivanja Mileninog VASKRSLOG verenika!

ŠOK NA SAMOM POČETKU! Janjuš i Mensur dao sud o SUJETI koju su osetili zbog višestruke pobede na Elitoviziji, pa PREBLEDELI nakon pojavljivanja Mileninog VASKRSLOG verenika!

U toku je emisija ”Radio Amnezija”, koju vode i uređuju Milena Kačavenda i Teodora Balzak. Njih dve su ugostile Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša i Mensura Ajdrarpašića, koji su sumirali utiske sa skoro održane ”Elitovizije”.

Janjuše, Mensur i ti ste višestruki pobednici ”Elitovizije” – rekla je Teodora.

Da, svakako mislim da ima mnogo zavidnih. Kako i da ne budu, kada ih nigde nema. Niko živ ne zna kako se zovu, ko su i šta su. Još uvek sam pod utiskom onoga što sam video dok sam ovde dolazio, a to je igranje Slađe Pošršelne, koja je kičmu iskrivila. Ona da pobedi? Hoće, kako neće – rekao je Janjuš.

To su ljudi kojih nema ni na mapi. Neka su odneli nekoliko pobveda, ko će drugi? Ne čudi me što smo Milena i ja odneli neke pobede, jer kad vidim ostale, jasno mi je što smo mi prvi. Mensur i Janjuš su bili odlični – rekao je Marko.

Najlakše je da sedne neko u krevdet i osporava nečiji uspeh. Oni ne znaju ništa, osim da nekoga osporavaju – rekao je Janjuš.

Šta je na vas ostavilo utisak od dešavanja tokom protekle sedmice? Šta je najzanimljivije? – upitala je Teodora.

Janjuš i Aneli, Milenin vaksrsli verenik. Meni je to uvek među prvim stvarima – rekao je Đedović.

Ja sam mislio da ću biti na visini zadatka, a na kraju se i dokazalo da sam to i bio – kazao je Mensur.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading