/ Početna » Janjuš pokazao zube pa se posvađao sa svima zbog Aneli

Janjuš pokazao zube pa se posvađao sa svima zbog Aneli

0
Elita Zadruga 7 - VEČE ŽESTOKIH SUKOBA! Janjuš pokazao zube pa se posvađao sa svima zbog Aneli, a onda je počelo RASKRINKAVANJE Kačavende i Lakića! NOĆ O KOJOJ ĆE SE PRIČATI!

Elita Zadruga 7 - VEČE ŽESTOKIH SUKOBA! Janjuš pokazao zube pa se posvađao sa svima zbog Aneli, a onda je počelo RASKRINKAVANJE Kačavende i Lakića! NOĆ O KOJOJ ĆE SE PRIČATI!

Sinoć je na imanju Elite ušetala voditeljka Ivana Šopuić zbog emisija “Izbor potrčka” i ” Pretres nedelje”. Čim je ušla u kuću emisija je počeka.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici, kako bi odmah otkrio ko će biti potrčci ove nedelje.

Neka ustanu Helena i Terza, Slađa i Predsednik. Jovana Cvijanović i Gačić, Lejdi Di i Munja, mogu Pablo i Sara Marbelja. Ja sam rekao da se Helena igra sa Terzom, kako bi izrevoltirala Milicu. Nju zanima samo njena reakcija. Što se tiče Lejdi Di i Munjeza, ona je redovno ljubomorisala njemu jer spava pored Stefani, a on njoj na Manuela, čak je danas zamerao odnos sa Pablom. – rekao je Bebica.

Što se tiče Jovane i Nemanje, ne bih njih da stavim za potrčke, ne znam kako bi se slagali. Slađana i Predsednik su m jako zanimljivi, ali ni njih ne bih da stavim za potrčke. Neka sednu svi parovi. Onaj koga bijh stavio za potrčke ove nedelje će biti Bojana i Anđela. Čuo sam Anđela ima podršku roditelja – istakao je Bebica.

Za razliku od Bebice koji ne zna šta je dostojanstvo, idem s ponosom u izokaciju. Super ćemo se zezati tamo. Vodimo pandicu, Anđelinu igračku tamo – rekla je Bojana.

On je naveća smrdibuba ovde. On je najmanji čovek, kako spolja tako i u duši. Ne čudi me što je ovo uradio – dodala je Anđela.

Razmišljali smo ceo dan koga li će ovaj gospodin da izabere, iskreno nisam se nadala, ali zanimljiv izbor, ali čudna reakcija Anđelina, ali plakala je prošli put. Što se Miljaninog upada tiče, mislimd a se Miljana plaši bez Bojane u kući, danas se žalila, videla sam da joj nije svejedno – rekla je Teodora.

Meni je ovaj izbor pun pogodak, Miljana im smeta, ja sam video emocije između njih dve, ne može da se sakrije, one su se grlile, ljubile, mazile, valjale po krevetu. Mislim da je Miljana malo ljubomorna, jer se mnogo vezala za Anđelu – rekao je Uroš.

ELITA Zadruga 7 – Najnovije Vesti

U toku je emisija ”Izbor potrčka” Aneli Ahmić ustala je kako bi dala sud o ovonedeljnim potrčcima Anđeli Šparavalo i Bojani Pavlović, prilikom čega je istakla da je primetila iskre među njima.

Meni se dopada jako izbor potrčka. Videla sam vartnice izmešu Bojane i Anđele. Videla sam kako je Bojana gledala Majčicu i dobacivala im – rekla je Aneli.

Bože sačuvaj. Nemoj da se blamiraš ženo. Bolje ti je da ćutiš – rekla je Aneli.

Kad sam sakrio Bojani maramice, video sam kako je reagovala. Bila je jako ljuta, a kad je Anđela došla na krevet, smirila se tenzija – kazao je Majčica.

Da li te nervira kada napadaju Anđelu. Da li ste vi u vezi? – upitala je voditeljka.

Raskinuli smo. Moram samo da kažem da je Aneli bla za Bojaninih leđa kad se Bojana osmehnula Anđeli. Anđela je uspela da smir tenziju među nama – kazao je Majčica.

ELita Zadruga 7 – Najnovije Vesti

Nakon izbora portčaka došao je red i na omiljenu osobu.

Predsedniku sam rekao da je postao jako zanimljiv ova dav dana, voleo bih da ostane takav, jer poštujem mišljenje Ša i Maarka Đedovića koji su rekli da si jako zanimljiv. Krenuo si nekim napadačkim putem, nisi mogao da se nosiš sa time i dobro je, ali može da sedne- rekao je Bebica.

Da je sezona 6 bila bi omiljena Miljana, ali ovog puta je Tedora Delić – rekao je Bebica.

Pozdrav za naše gledaoce. Zadovoljna sam jer sam omiljena – kazala je Teodora.

Tvoje telo koje ima cenu si našla preko mene da reklamiraš. Ti si Takjeva mala. Ne želim da dižem cenu ovoj rijalti dro*i – kazala je Miljana.

Za sve što Miljana priča ne postoje dokazi, a za ono što ja pričam postoji snima. Spavala je s četiri muškaraca u isto vreme, postoji klip – rekla je Teodora.

ELITA Zadruga 7 – Najnovije VEsti

Učesnici su komentarisali podelu budžeta Nemanja Macanovića Bebice.

Bebica je primetio da ja ne držim ničiju stranu, ja poštujem njega sve što je rekao, previše sam dobra iskorišćavaju me, ne mogu da kažem ne. Svima je rekao u lice šta misli – rekla je Irina 2 HOT.

Irina meni si tu noć u pušioni rekla da si dobra i glupa jer te Miljana iskorišćava – rekao je Đedović.

Ja Miljana Kulić sam ušla u pušionu, požalila sam se Irini da se ne osećam dobro, ona je u tom trenutku rekla da li želim da mi izmeri šećer. Shodno tome ona se ponudila sama, kada je videla 9.1, rekla je jao jao jao, to tako ne sme da se dešava, naravno ja isprepadana, hiperbolizujem nešto. Nikome nije svejedno, a i napolju kada izmerim šećer niakda mi nije skakao kao tad. Šećer je normalan do 6 – rekla je Miljana.

Elita Zadruga 7 Najnovije VEsti

Irina 2 Hot nastavlila je žestoku raspravu sa Markom Đedovićem tokom reklamne pauze, kako bi nastavila svoj iskaz i tvrdnju da se nikada nije slikala gola za neki časopis.

CKM ne znate šta je, šta pričate vi sad? Đedoviću, jako si loša osoba – upitala je Irina.

Kako bre ne znamo, ja prvi dr*ao na to – dodao je Mića.

Nisam se slikala gola – kazala je Irina.

Ma ti si luda i kvarna. Ja ti rekao nisam da si se slikala gola, nego to – kazao je Đedović.

Elita Zadruga 7 – Najnovije VEsti

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading