/ Početna » Majka Anđele Šparavalo u lošem zdravstvenom stanju zbog nje

Majka Anđele Šparavalo u lošem zdravstvenom stanju zbog nje

0
MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU ZBOG NJE I BOJANE!

Poznato je da porodica Šparavalo ne može da podnese i prihvati Anđelinu vezu u rijalitiju ”Elita” s Bojanom Pavlović, a iako su pokušavali da dopru do nje i osveste je, te da joj ukažu na mogućnost da će izgubiti celu porodicu zbog te romanse, ona je odlučila da nastavi s cimerkom.

Sada je Anđelin otac u porukama koje je poslao Milanu Miloševiću otkrio da je njegova supruga, majka stanarke Bele kuće u jako lošem zdravstenom stanju zbog ćerke i njene veze s Bojanom, a on čak strahuje i za njen život.

Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, je l i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti – pisao je u porukama Anđelin otac Milanu.

BONUS VIDEO: Bojana i Anđela u akciji, ponovo se zaigrale pod pokrivačem

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading