/ Početna » Matora uverena da joj se Anđelo bez razloga sveti preko Anite

Matora uverena da joj se Anđelo bez razloga sveti preko Anite

0
Matora uverena da joj se Anđelo bez razloga sveti preko Anite

Matora uverena da joj se Anđelo bez razloga sveti preko Anite

Jovana Tomić Matora ne može da oporavi od još jedne izdaje njene još uvek zakonske supruge Anite Stanojlović, koja je priznala emocije prema Anđelu Rankoviću.

Meni je samo u glavi da je Anđelo došao s namerom da me namerno provocira. Da je neki muškarac na mom mestu, znaš kad bi mu prećutao?! On je rekao da je prekinuo prijateljstvo, a vrlo je dobro poznato da sam mu ja rekla da nema potrebe da komuniciramo. Kakvo je to ponašanje?! Meni više nema ko šta da uzme, kartica mi je prazna – kazala je Matora.

Meni je Anita rekla da su se emocije ugasile. Prošlo je mesec dana, nisi joj dala priliku da pričate, in to je nju, kako kaže ohladilo. Da si joj oprostila, ona bi te svakako ostavila, kasnije ili pre – kazala je Milena.

Nikada nisam uradila ništa loše Anđelu. Jesam govorila da je folirant, ali nisam ništa ja njemu uradila, nego on meni. Ako govoriš da neke stvari nisi želeo da uradiš, ne bi ih ni uradio – kazala je Matora.

Kakav je to indijanac kad je rekao od svih žena rekao da je Anita njegov tip. Jasno je da radi sve ovo namerno – dodao je Munjez.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading