/ Početna » Miljana Kulić zauzela Janjuševu stranu

Miljana Kulić zauzela Janjuševu stranu

0
Miljana Kulić zauzela Janjuševu stranu, smatra da Aneli ne gaji LJUBAV

Miljana Kulić zauzela Janjuševu stranu, smatra da Aneli ne gaji LJUBAV

‘ONA DOZVOLJAVA DA JE SVAKO LJUBI!’ Miljana Kulić zauzela Janjuševu stranu, smatra da Aneli ne gaji LJUBAV prema njemu, pa otkrila kako bi se ona PONELA u situaciji Ahmićeve!

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka‘, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi dao svoj sud o odnosu Terze Aneli Ahmić.

Miona mene kapira i kapiramo se, Aneli uopšte nije u fazonu da flertuje sa nekim. Terza tek, on je takav po prirodi, jeste pogrešno i apsolutno se slažem sa Janjušem, ljudi će prenositi jedni drugima, mi smo lake mete koji smo tu dugo. Novim učesnicima je najlakše da provuku sebe kroz tu neku priču, mi moramo da se pazimo. Ja znam kakva je Miona ona to ne bi dozvolila, ona vodi računa, ja bih ispizdeo, mislim da bi odreagovao na način na koji niko ne želi – rekao je Ša

Sigurna sam u Janjuševe emocije, a ona me ubedila da može da je ljubi ko stigne, nadam se da nije zla namera, ali ako ona dozvoli to, mora da ima mere u svemu – rekla je Miljana.


Nju nema ko nije ljubio ovde – rekla je Aneli.

Meni dok sam uvezi nijedan muškarac ne bi mogao da priđe, štipne, da se ne bi dovodio moj dečko u nezgodnu situaciju. Janjuš je maksimalno posvećen njoj, sem mene kao sestru – rekla je Miljana.

ELITA

BONUS VIDEO: Nakon svađe sa Majom, Aneli i Janjuš u žestokoj akciji

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading