/ Početna » Miljana zadala Matoroj nikad niži udarac, pa joj otkrila bolnu istinu

Miljana zadala Matoroj nikad niži udarac, pa joj otkrila bolnu istinu

0
ELITA: Miljana zadala Matoroj nikad niži udarac, pa joj otkrila bolnu istinu

ELITA: Miljana zadala Matoroj nikad niži udarac, pa joj otkrila bolnu istinu

U toku je anketa u kojoj učesnici trebaju da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući.

Ja sam bila najsujetnija osoba, sve mi je smetalo. Nije smeo niko ništa da mi kaže, sada je totalno druga situacija. Prva najsujetnija osoba je Matora ,mislim da ne može da podnese što je Anita srećna i što je baš u pitanju Anđelo. Navodno je Anita najlošpija, a opet je ljubomorna. Druga osoba je Aneli mislim da je sujetna što konstantno razmišlja da li je Asmin sa Stanijom, lkoliko je para dao njoj. AKo si zaboravila na njega, onda ga ne komentarišeš. Treća osoba je Ša, kada neko skoči na Mionu, kada neko prokomentariše onako kako vidi, svako ima pravo da vidi kako hoće, ti odmah skačeš, misliš da je neko ljubomoran. Misliš da ljudi ne vide tvoju posvećenost i da smatraju da ste najgori, a mislite da niste. Ivan Marinković je najsujetniji čovek na mene, trebala sam da kažem od sebe – rekla je Miljana.

Ja sama za sebe kažem da sam sujetna. Vanja, Milena i Sloba su sujetni na mene jer me svaki dan gledaju kako dižem one tegove – rekla je Matora.

Mogu da kažem Bebica, jer sam ga baš gledao kao druga. Druga osoba Jovana Cvijanović jer je ljubomorna na moju Mionu. Treća osoba je Uroš, ali ga neću navesti jer vidim da nije dobro, da je u depresiji, da mu je jako teško. Uroše samo ću te navesti i reći da si ti – rekao je Ša.

ELITA UZIVO

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading