/ Početna » Oglasila se Stanija nakon što je definitivno šutnula Anelinog muža

Oglasila se Stanija nakon što je definitivno šutnula Anelinog muža

0
Starleta Stanija Dobrojević suočila se u petak uveče u "Eliti" sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića

Starleta Stanija Dobrojević suočila se u petak uveče u "Eliti" sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića

Starleta Stanija Dobrojević suočila se u petak uveče u “Eliti” sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan. Nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu posle njenog razgovora s prevarenom Aneli, a sada je, nakon što je sabrala utiske, donela konačnu odluku.

Asmin je, naime, juče na Instagramu obelodanio da je njemu i Staniji došao kraj, i to njenom odlukom.

– Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! Nadam se da ste sada srećni, zlobnici – jadao se uvređeni Asmin, nakon što se i Stanija sama uverila u pojedine laži koje joj je plasirao.

Stanija se oglasila i objavila da li je ovo njena odluka, ali i da li je konačna.

To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse – na “bloku” je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno – priča Stanija za Pink.rs i dodaje:”Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem.”

Majci i bratu tek treba da kaže kako stoje stvari.

Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate… (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:”Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu” (smeh) – priča Stanija, a nas je zanimalo da li ju je pozvao Marko Marković da je teši.

– Ne, nije… On nije.

Zanimalo nas je i šta je s vereničkim prstenom koji joj je kupio Asmin.

Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije – objasnila je Dobrojevićeva za

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading