/ Početna » Oglasila se Tijana Ajfon i otkrila svoje mišljenje o Urošu

Oglasila se Tijana Ajfon i otkrila svoje mišljenje o Urošu

0
Tijana Ajfon je putem Marka Janjuševića Janjuša poslala značajan paket Urošu Stanić

Tijana Ajfon je putem Marka Janjuševića Janjuša poslala značajan paket Urošu Stanić


Tijana Ajfon je putem Marka Janjuševića Janjuša poslala značajan paket Urošu Staniću, što je izazvalo snažan emotivan odgovor kod njega. On nije mogao ostati ravnodušan i iskazao je svoju zahvalnost. Ovaj gest Tijane osvojio je simpatije mnogih gledalaca, te je sada odlučila da se obrati kako bi otkrila razlog svoje geste, uprkos tome što nije lično upoznata s Urošem.

Njen nesebičan čin i gest dobrote su dirnuli srca mnogih, a Tijana je želela podeliti razlog svog postupka sa širom javnošću. Iz njenog izlaganja, jasno je da je želela pružiti podršku Urošu Staniću na neki poseban način.

Ovo što smo uradili za Uroša ne vidim kao nešto spektakularno, o čemu treba da se puno priča. Ne mogu da kažem da je to obaveza svakoga čoveka, već da je ljudski pomoći svakom. Pa ljudi dobre volje ,ako možete ,pomozite prvo svojim bližnjima, pa komšijama,pa redom svima koji nemaju. Vaše malo je nekome mnogo. Ja sam u Urošu prepoznala jednu napaćenu dušu ,odbačenu od porodice i bližnjih i zato sam odabrala njega – otkrila je Tijana.

Tijana se osvrnula i na haljine koje je Janjuš dao Aneli Ahmić i otkrila da te haljine nisu bile namenjene njoj, već je Janjuš odlučio da joj da.

Prema Aneli sam ravna linija, ne razmišljam o njoj, već je taj gest zbog Janjuša. On je drugar mog dečka i mene, pa sam te haljine i kupaće poslala Janjušu da on odluči da li će i kome da ih da. Ako je njegov izbor Aneli ,onda su pokloni za nju. Da bih bila bolje shvaćena mi podržavamo Janjuša kao našeg druga, a samim tim i tu drugu žensku osobu za koju se on opredeli – istakla je ona.

BONUS VIDEO: Janjuš i Aneli se prepustili igrarijama ispod pokrivča

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading