/ Početna » Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo

Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo

0
Anđela i Bojana Akcija - Elita 7

NIKADA TI NEĆU OPROSTITI BOL KOJU SI NANELA MAMI

Roditelji Anđele Šparavalo već dva meseca ne mogu da dođu sebi jer im je ćerka heteroseksualka u rijalitiju “Elita” uplovila, po prvi put, u istopolnu vezu s učesnicom Bojanom Pavlović. Iako su joj tokom novogodišnje posete zapretili da će je se odreći ukoliko bude ostala s Bojanom i predočili da je, usled sramote zbog njenih postupaka, njen rođeni, mlađi brat prestao da ide u školu, te da joj je baka završila u bolnici, Anđelu to nije sprečilo da svakodnevno pred milionima gledalaca upražnjava intimne odnose s Bojanom, s kojom je pre nekoliko dana proslavila dva meseca veze.

Dok Anđela iz Bele kuće poručuje da je ne interesuje šta njeni roditelji pričaju, sa kojima će “razgovarati i sve im objasniti” po izlasku iz rijalitija, napolju se problemi samo nižu – naslednici porodice Šparavalo tužbom je zapretio rođeni ujak, kog je bez dlake na jeziku blatila na televiziji i optužila ga za korišćenje psihoaktivnih supstanci i maltretiranje sopstvenog oca (njenog dede), što će, po svemu sudeći, morati da dokazuje na sudu.

Pre nekoliko dana, Anđela je čestitala rođendan svom bratu, koji je zbog svega što mu je priredila prestao da ide u školu. Sada je usledila povratna reakcija. Naime, Anđelinu majku Aleksandru kontaktirao je njen sin, Anđelin brat, sa svojim odgovorom. Aleksandra je zatražila da se isti od reči do reči prenese sutra u emisiji “Elita – Pitanja novinara”.

Poruku Anđelinog rođenog brata prenosimo vam u celosti:

Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa le****kom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove le****ke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode – sadržaj je poruke Anđelinog brata, što je dostavila njihova mama Aleksandra, u nadi da će ove reči sutra uveče doći do Anđele.

BONUS VIDEO: Bojana i Anđela u akciji, ponovo se zaigrale pod pokrivačem

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading