/ Početna » PRVOMAJSKA ŽURKA IZAZVALA BURU EMOCIJA I SUKOBA!

PRVOMAJSKA ŽURKA IZAZVALA BURU EMOCIJA I SUKOBA!

0
Elita Presek Noći: PRVOMAJSKA ŽURKA IZAZVALA BURU EMOCIJA I SUKOBA!

Elita Presek Noći: PRVOMAJSKA ŽURKA IZAZVALA BURU EMOCIJA I SUKOBA!

Ša nastavio da VILENI okrivljujući Mionu za sve, Bojana i Anđela nikad prisnije dok joj je mama u HITNOJ, a ovih osam ukućana su ZANOĆILI u šatoru zbog URANKA!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana još jedna spektakularna žurka. Za dobru atmosferu na žurci bila je zadužena pevačica Nadica Ademov. Ova noć dovela je do burnih sukoba Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović koji još uvek ne mogu da zaborave situaciju sa uskršnjeg slikanja. Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo ne kriju emociju i strast nakon pomirenja. Lejdi Di uputila je provokaciju ženi Nikole Lakića zaigrajući sa njim uz pesmu ‘Don Perignon’. A ovih osam učesnika su prihvatili zadatak da prenoće u šatoru kako bi ispoštovali prvomajski uranak.

Marko Đedović je na početku pročitao pismo ukućanima u početku žurke, te im je razdelio budžete, nakon čega su oni užurbano pohitali ka kazinu.

Nenad Aleksić Ša neodlučan je bio oko toga šta će obući za večerašnju žurku, te ga je Miona Jovanović zbog toga oduvala. Već na početku večeri je počela drama između aktuelnog para.

Ja sam ti rekla da ti je to lepo – rekla je Miona.

Ne stoji mi – rekao je Ša.

Baš me briga, radi šta hoćeš i obuci šta hoćeš. Obuci u čemu se osećaš najbolje. Je*e mi se šta ćeš ti da nosiš – rekla je Miona.

ELITA

Nenad Aleksić Ša seo je u pušionicu nakon što ga je Miona Jovanović oduvala, te je tom prilikom počeo da priča sa Bojanom Pavlović o Mioninom ponašanju.

Ovo nisam video u životu. Ja sam sve svoje uradio što treba, ne mogu ja da budem taj. To što ja ćutim, ćutim, pa brate… – rekao je Ša.

Samo ti imaš te reakcije koje se vidi – rekla je Bojana.

Ja sam ja, brate kad se nerviram, nerviram se. Nisam sreo da se neko ovako ponaša – rekao je Ša

Učesnici “Elite” najmanje su se nadali da će na vratima kazina ugledati Nadicu Ademov, koja se po prvi put javno pojavila od kako se saznalo da je u drugom stanju. Naime, oni su se svi obradovali kada su je videli, a Nadica ih je pozdravila i odmah zapevala.

Nenad Aleksić Ša počeo je priču sa Markom Đedovićem i Žanom Omniom o ponašanju Mione Jovanović. On je naveo kako Miona mora podhitno da se menja kao i da je nije video nikada hladniju i ravnodušniju.

Mora devojka da shvati s kim je, ja nisam neki papak, mora to da se shvati više! Pritom sam došao normalno, ponašaj se normalno, više nema lufta za dosadašnje ponašanje, jer ja više ne ćutim, po meni da se soli neće. Toga nema, mora pristup podhitno da se menja. I te fore da lažem, ne lažem ništa. Ista zameranja, iste stvari apsolutno, ni manje, ni više. Mani me toga da sam ja i više da se od mene pravi nešto što nisam, nikome to neću dozvoliti. Ili ćemo biti normalni, jer ja ovako ne mogu. Ljubomoran na anketu?! Tu mi je bio totalni prekid filma – rekao je Ša.

Pričali smo Žana i ja danas s njom – rekao je Marko.

Tebra, smučilo mi se sve, njemu svaka čast. Ja sam možda svakakav, ali nema šta više ko da mi nameće. Stvari koje zameram su normalne, jer smo u programu i pod kamerama, na neke stvari mora da se pazi – rekao je Aleksić.

ELITA

Nenad Aleksić Ša seo je sa Urošem Rajačićem i tom prilikom mu se požalio na probleme koje ima, iako je tokom današnjeg dana Miona Jovanović otkrila da joj je ljubomorisao na njega.

Ne bleji mi se, ali smišljam način kako da izguram ovo, sve ovo, kako da izguram – rekao je Ša.

Sam sa svojom glavom, otkud znam – rekao je Uroš.

Nemam ja glavu da ovo izguram, to malo je mnogo – rekao je Ša.

ELITA uzivo

Miona Jovanović stajala je kod šanka, te je tom prilikom komunicirala sa Žanom Omniom, a s druge strane, Stanislav Krofak sedeo je sa Majom Marinković kod stola za blek džek. Izgledalo je kao da je Stanislav sve vreme gledao u nju dok je ona zanosno igrala.

Aneli Ahmić i Uroš Stanić požalili su se Drvetu na monotoniju

Aneli Ahmić i Uroš Stanić požalili su se Drvetu na monotoniju, pa su zatražili tajni zadatak. Zauzvrat očekuju luksuznu nagradu. Oni su kao nagradu poželeli veče na Rajskom ostrvu kako bi se opustili a zadatak bi bio da kradu ukućanima stvari dok oni spavaju.

Dobro veče, drvence. Jako nam je dosadno i mi bi na neki tajni zadatak. Da odemo na Rajsko ostrvo i da pijuckamo nešto, a tebi zauzvrat tražimo tajni zadatak. Imam jedan plan. Uroš i ja da 2-3 noći zaredom, ustajemo u devet ujutru i krademo im neke bitne stvari. Možemo da se fokusiramo na neku osobu i uzimamo cigare i neštp vidno. Može rehab, izolacija ili u kući. Ne znam koji ti dani odgovaraju, drvo – rekla je Aneli.

Meni je svejedno – reklo je Drvo.

Možemo od sutra da počnemo. Kad ćemo dobiti nagradu – kazala je Aneli.

ELITA

Pevačica Nadica Ademov, koja je nedavno za Pink.rs potvrdila da je u drugom stanju, bila je zadužena za ludi provod na žurki, zajedno sa svojim kolegom Šefki Jahić Cacijem. Naime, Nadica se latila mikrofona nakon kratke pauze, te je totalno razgalila sve učesnike, koji nisu mogli da stanu sa đuskanjem.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Miona Jovanović Nenad Aleksić Ša nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. Ona je otkrila da puca po pritiskom i da više ne može da izdži stalne svađe, dok Ša nije prestajao da urla.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading