/ Početna » Samir otkrio da se polako HLADI od Kačavende

Samir otkrio da se polako HLADI od Kačavende

0
ELITA: Samir otkrio da se polako HLADI od Kačavende

ELITA: Samir otkrio da se polako HLADI od Kačavende

Novinar Darko Tanasijević podigao je Samira Ramovića kako bi sa njim porazgovarao o njegovom odnosu sa Milenom Kačavendom.

Slušao sam šta si odgovarao na pitanja, rekao si: “Priznao sam emocije koje su bile jake, tražio sam potvrdu od nje, ali je nisam dobio” – pitao je Darko.

Nisam rekao da nisam dobio, rekao sam da sam dobio, samo se nisam držao tada, pa sada tražim nešto. Da sam bio pametan i da sam završio to nešto, ali sam ja uvek posle tražio neke potvrde. Bilo je da: “Ovde nećeš čuti od mene ono što želiš da čuješ”. U tom trenutku sam shvatio sve, pročitam između redova – rekao je Samir.

Da li je Samir korigovao ponašanje prema tebi nakon što si rekla da nećete imati kontakt – pitao je Darko.

Nemamo nikakvu komunikaciju, ne obraćam pažnju, kako sam rekla da će biti, tako i jeste. Sretnemo se u prolazu i tako kako sam želela, to je tako. Nemam nikakvo osećanje, krivo mi jeste bilo što sam ja odgovorna za to, jer da sam presekla, ne bi došli u to – rekla je Kačavenda.

Mnogi gledaoci i mnogi učesnici ti zameraju u nekim trenucima si se ogrešila o njega, smatraš li i ti – pitao je Darko.

Ne smatram, to je moj lični stav, razgovarali smo mi, nije on mlad. Znaš kao: “Mislio sam da ću moći”, meni to za te godine ne odgovara – rekla je Kačavenda.

Ja sam uvek navijala za njihovu ljubav. Smatram da Samir gaji neke emocije prema njoj. Ima tu svega i svačega, pola, pola. Smatram da nije ravnodušna prema Samiru, ali je ipak ona Milena Kačavenda i neće dopustiti da joj priđe neko, pogotovo Samir, kako je ona rekla – rekla je Sneža.

Elita

BONUS VIDEO: Janjuš i Aneli u AKCIJI, ona mu pružila užitak za pamćenje

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading