/ Početna » Slađa Bošković se kroz SUZE obratila majci, SPREMI TUŽBE!

Slađa Bošković se kroz SUZE obratila majci, SPREMI TUŽBE!

0
Elita 7: Slađa Bošković se kroz SUZE obratila majci

Elita 7: Slađa Bošković se kroz SUZE obratila majci

U toku je emisija koju vodi Darko Tanasijević. Danas će staviti učesnike na zanimljiv izazov. Šta bi učesnici poručili svojim porodicama, saznaćemo tako što će otići kod Džastina Bibera i poručiti jednoj bitnoj osobi ono što žele da čuju.

Htela bih se obratiti mojoj majci, preponosna sam kakva sam ćerka i hvala ti što si me izvela na pravi put, promatrala sam situaciju i od sad ćete videti Tamaru sa stavom i to je to, pozdravi mi puno advokata, frendi i na tebe mislim -rekla je Tamara.

Obratila bih se mojoj mami, ne brini jišta, ti znaš da sam jaka i verujem da će stići tužbe svima koji su mi vređali decu i Miletu da kažem da ga volim najviše na svetu, ti znaš da ja tebe volim i da ne sumnjaš u to. Mnogo mi nedostajete -rekla je Slađa Bošković.

S obzirom da sam ušao kasno nemam šta puno da se obraćam, samo da kažem majci da se čuva jer si mi ti jedina sveta,drugovima da kažem dok je Bog uz nas najjači smo -rekao je Uroš.

Želeo bih da se obratim svojoj majci, ćerkici, čuvajte se i pazite na zdravlje, hvala svima -rekao je Majčica.

Da se obratim mojoj majci, trudim se da ustajem svaki dan na vreme, želim da pozdravim Miljanu i da kažem da mi nedostaje -rekla je Vivijen.

ELITA 7 – Najnovije Vesti – Pink.rs

BONUS VIDEO: Aniti i Anđelu popustile kočnice pre spavanja

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading