/ Početna » Taki Marinković osudio Ša i podržao vezu Maje i Stanislava

Taki Marinković osudio Ša i podržao vezu Maje i Stanislava

0
ELITA: 'BOLESNO JE ŠTA RADI' Taki Marinković razvezao jezik, osudio ponašanje Ša

ELITA: 'BOLESNO JE ŠTA RADI' Taki Marinković razvezao jezik, osudio ponašanje Ša

Nakon sinoćnjeg gostovanja Maje Marinković u Šiša baru kod voditelja Darka Tanasijevića, oglasio se i Radomir Taki Marinković. On je izrazio svoje mišljenje o trenutno najaktuelnijim učesnicima, kao i o njihovim vezama

On je komentarisao jedan od najaktuelnijih parova u rijalitiju, Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Ša mnogo cenim i volim, ali ovo je prešlo svaku meru. Postalo je ružno i dosadno. Da na Vaskrs praviš haos i ljubomorišeš. Mislim da on nije nimalo blesav, igra igru. Mislim da taj odnos ima perspektivu do rampe, sve do tamo ima perspektivu. Miona mi je nebitna. Ona je sve muvala, pa se Ša upecao. Dobro zna šta radi i ista priča će biti do kraja. On je njoj put do finala, a Ša je zaljubljive prirode. To je bolesno šta radi i ako se folira, ovo je njegov vrhunski performans – rekao je Taki.

Prokomentarisao je i vezu Maje i Stanislava Krofaka.

Uvek glasam za ljubav. Vidim da je poštuje, simpatični su. Zaljubljeni su, koliko vidimo. On je pikirao Maju, dok je još bio napolju. Kome se ne sviđa Maja? Ona je tamo najpopularnija devojka. Nek traje koliko traje, samo bez tuče i svađe. To je sve šoubiz – rekao je Radomir.

BONUS VIDEO: Nova AKCIJA Maje i Stanislava pred punom sobom

Taki Marinković je dao svoj sud o najaktuelnijim učesnicima rijalitija nakon gostovanja Maje Marinković u Šiša baru. Njegovi komentari pokazuju zabrinutost zbog preterane dramatizacije u vezi Mione i Ša, dok je izrazio podršku vezi Maje i Stanislava Krofaka, naglašavajući važnost ljubavi uz oprez od suvišnih konflikata.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading