/ Početna » Taki progovorio o Poršelininoj AFERI sa starijim čovekom

Taki progovorio o Poršelininoj AFERI sa starijim čovekom

0
Elita 7 : Taki progovorio o Poršelininoj AFERI sa starijim čovekom

Elita 7 : Taki progovorio o Poršelininoj AFERI sa starijim čovekom

Odnos Maje Marinković i Slađe Lazić Poršeline traje od ‘Zadruge 6‘. Naime njih dve su bile najbolje drugarice, te su letos išle i zajedno na letovanje u Budvu, a na tom putu desile su se mnogobrojne situacije koje su Maju bacile u razmišljanje o tome kakav je Slađa čovek.

Njih dve su sada zaratile, te je krenuo da se iznosi sav prljav veš iz njihovog odnosa. Tim povodom kontaktirali smo Radomira Marinkovića Takija koji je otkrio sve što zna o njihovom odnosu, a potom i totalno raskrinkao Slađu.

Moja Maja je ispala prijatelj prema njoj. Uvek je gledala sa poštovanjem, ali se pokazalo suprotno sa Slađine strane. Ljudi se menjaju zbog malo kadra i sitnih koristi. Sve što je Maja je rekla je istina i ima još toga jer sam ja jedno vreme sa njima na moru i bio sam upućen u neke stvari, tek ću pričati i sve otkriti kada dobijem dozvolu od ćerke – rekao je Taki.

Na pitanje da li zna nešto o odnosu Slađe i starijeg misterioznog čoveka sa kojim je bila u Budvi imao je da poruči jednu rečenicu, ali je izgleda otkrio o kome je reč.

Ja sam gospodin i ne odajem svoje drugare – rekao je Taki.

BONUS VIDEO: ŽESTOKA akcija Bebice i Teodore u sred bela dana

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading