/ Početna » Teodora Balzak nakon izlaska iz Elite završila kod lekara

Teodora Balzak nakon izlaska iz Elite završila kod lekara

0
Elita Uzivo: Teodora Balzak nastavila lečenje nakon izlaska iz Elitea

Elita Uzivo: Teodora Balzak nastavila lečenje nakon izlaska iz Elitea

Teodora Balzak pre nekoliko dana napustila je Elitu zbog narušenog zdravstvenog stanja. Balzakova se od trenutka napuštanja Šimanovaca nije oglašavala sve do sada kada je otkrila da bije bitku sa bolešću.

– Dobro jutro, Srbijo – napisala je Teodora na svom Instagram storiju, uz fotografiju iz čekaonice i uz to dodala emotikone šprica i tablete.

Teodora Balzak 

Jasno je da je Teodora morala ozbiljno da se posveti zdravlju čim je napustila zidove imanja u Šimanovcima i da situacija koja joj se dešava nije nimalo naivna.

Podsetimo, produkcija je pre nekoliko dana poslala pismo, kojim je otkrila da Teodora napušta rijaliti iz zdravstvenih razloga:

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru “Elite”, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading