/ Početna » Terza progovorio o emocijama prema Milici, a evo šta je reko o Heleni!

Terza progovorio o emocijama prema Milici, a evo šta je reko o Heleni!

0
Elita Zadruga 7 - Borislav Bora Terzić je gostovao u Šiša baru gde je razgovarao sa Darkom Tanasiijevićem o njegovoj vezi sa Milicom Veličković.

Elita Zadruga 7 - Borislav Bora Terzić je gostovao u Šiša baru gde je razgovarao sa Darkom Tanasiijevićem o njegovoj vezi sa Milicom Veličković.

Borislav Bora Terzić je gostovao u Šiša baru gde je razgovarao sa Darkom Tanasiijevićem o njegovoj vezi sa Milicom Veličković.

Super smo a ona je danas dobila i isrkeno malo sam se smorio. Islkreno ja imam problme, ja neke stvari primećujem ovde kao muškarac. Naime, to kako ona pije i koliko to meni smeta – rekao je Bora.

Priča o Heleni je čudna, ona je govorila kako joj se ja sviđam, a onda sam ja primetio da me gleda veoma pohotno. Nisam ja nju muvao, niti bilo šta, ja sam se zezao sa njom, pogorešio sam. Mene ovde sve radi, ali isrkeno nisam ja slep, vidim neke stvari i naložim se, ali je nisam muvao – dodao je Bora.

Kako ti znaš za nju?

Nju je Ramiz video u Pazaru i tu Delićka zna sve o njoj, ona je Takijeva. Ona zarađuje velike pare, nema sumnje da se sve vidi i ona juri svakoga – dodao je Bora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading