/ Početna » Terzin brat razvezao jezik o Milici Veličković

Terzin brat razvezao jezik o Milici Veličković

0
Elita Uzivo: ONA PRAVI OD NJEGA AGRESIVCA!' Terzin brat razvezao jezik o Milici

Elita Uzivo: ONA PRAVI OD NJEGA AGRESIVCA!' Terzin brat razvezao jezik o Milici

Mnogo se priča i piše o turbulencijama u emotivnoj vezi Milice Veličković i Bore Terzića Terze u “Eliti”, naročito nakon što se saznalo za njenu aferu sa Adamom Đoganijem, takođe učesnikom rijalitija, ali i za spekulacije o grupnom intimnom odnosu sa Deniz Dejm, Filipom Đukićem i Borom Santanom.

Situaciju u Beloj kući za Republiku prokomentarisao je Miloš Terzić, Terzin brat, kojem se dopada kako se on ponaša u rijalitiju.

Nisam bio zadovoljan sa njim, jer se nije mnogo aktivirao, što se tiče crnog stola, ali ove sezone me je pozitivno iznenadio. Sad se smirio, jer je ušao u odnos sa Milicom. Kao sa njom je, ali te svađe što imaju između sebe. Mislim da Milica nije njegov izbor, da kad izađe napolje, to neće opstati, on je patrijahalno vaspitan. On kad izađe, on će to sve proveriti – govori Miloš i dodaje:

Tamo nema gde da pobegne, on mora da bude sa njom i da hoće, ne može da se otkači od nje. Nju ne bih ni komentarisao, s obzirom na to da je ona sa njim, mlada je, dosta stvari je prošla, ne znam šta bih rekao za nju, mislim da je drugar. Ona pravi od njega agresivca, ja sam baš sa nekim ljudima pričao, to vređanje, ja prvi put čujem neke reči, da izgovara takve reči, to mi se ne sviđa nikako tamo. Za mene ne postoji obrazloženje za takve reči. Nije njemu lako, zaljubio se jako, ali kad bude izašao napolje, mislim da od te ljubavi neće biti ništa.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading