/ Početna » Vanja Živić prijateljima zabola nož u leđa

Vanja Živić prijateljima zabola nož u leđa

0
ELITA: Vanja Živić prijateljima zabola nož u leđa

ELITA: Vanja Živić prijateljima zabola nož u leđa

Učesnici “Elite” ne prestaju da pričaju loše o bivšoj učesnici Vanji Živić nakon što je Stanislav Krofak njenom odlukom postao novi vođa u Beloj kući.

Njenim bliskim prijateljima je čudno zbog čega je baš Stanislava postavila za vođu, a ne nekog od njih, što je bilo očekivano, te se pitaju koliko je Vanja bila iskrena tokom svog učešća u “Eliti“, da li im misli dobro, kakvu je zvrčku htela da napravi svojim odabirom vođe… O tome se pričalo noćas, u prvom satu “Pretresa nedelje”, gde su svoje stavove izneli Nenad Aleksić Ša, Milena Kačavenda, Žana Đorđević Maliković, kao i Jelena Marinković i drugi…

Sve to je pomno ispratila i Vanja, koja se oglasila putem društvenih mreža:

Pojedinci se ozbiljno pale, ali neka, drago mi je da čujem šta stvarno misle i koliko su glupi… Moja izjava je na Pink.rs, kao i sve do sada, od reči do reči svima rekla unutra šta mislim, identično kao i napolju… Nijednu informaciju, ni pravu ni lažnu, nikome nisam rekla, snimci postoje – objasnila je Vanja koja je, podsetimo, juče tokom dana za naš portal otkrila zbog čega je Krofaka postavila za vođu:

Vanja Zivic ELITA
Screenshot

– Mislim da ni u snu nisu mogli da predpostave, ali niko. S jedne strane mi je to bio cilj, a sa druge sam baš želela da čujem njegovu podelu zato što jako malo priča, skoro uopšte, a baš me interesuje njegovo mišljenje o drugima da se malo i raspriča, da vidimo kako razmišlja – objasnila je Vanja.

Podsetimo, Ša noćas nije krio koliko ga je razočarala Vanjina odluka.

Ja sam iskreno bio u šoku jer sam pokušao da izvagam u čemu se radi, čudno mi je jako to sve i malo sam se razočarao. Nije mi jasna poenta, ali ako vidi njih u odnosu, onda znači da je kontradiktorna u izlaganju. Sad ova izjava mi je katastrofa – objasnio je noćas Ša.

Screenshot

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading