/ Početna » VOLIM JE BAŠ! Janjuš ne može da sakrije emocije prema Aneli

VOLIM JE BAŠ! Janjuš ne može da sakrije emocije prema Aneli

0
Janjuš ne može da sakrije emocije prema Aneli

Janjuš ne može da sakrije emocije prema Aneli

Marko Janjušević Janjuš stigao je u Šiša Bar kod voditelja Darka Tanasijevića, te je progovorio o pomirenju sa Aneli Ahmić, ali i mnogobrojnim aktuelnim temama iz Bele kuće.

Janjuše kako si? – upitao je Darko.

Okej sam, dobro sam. Kako umem da budem, korektan sam – rekao je Janjuš.

Koliko ti je falila Aneli? – upitao je Darko.

Mnogo mi je falila, to se vidi. Samo sam se sa njom osećao lakše ovde – rekao je Janjuš.

Optužili ste jedno drugo za dosta stvari, da li ste razgovarali o problemima? – upitao je Darko.

Jednostavno Darko imamo probleme u glavi, ti problemi su doprineli do toga da jedno drugom ne verujemo ništa. Sve situacije kroz naš ljubavni život nisu baš najsajnije situacije, sve se pominju bivši – rekla je Aneli.

Kako si uspeo da pregaziš reči i ostaviš ponos po strani i priđeš joj. Da li ti se to kuvalo i par dana pre? – upitao je Darko.

Kuva se to posle dva dana kad se rastanemo, izdržao sam, ali ti kad si ljut ti kažeš da nećeš. Razum ti govori da ne treba jer su loše reči izgovorene, ali ne možeš ti kontrolisati to. Volim je, baš sam se zaljubio u nju. Danas joj kažem da je najgora ja sam se zaljubio. Sve je to uticalo i taj bes, ja sam takav psujem, vređam, govorim te reči koje su ružne i onda dođe do svih tih problema. Moram reći našim članovima porodice da smo grešili i jedno i drugo, ali se volimo, baš se volimo. Sada imam mir, ali daće Bog da potraje – rekao je Janjuš.

Kakav si sa Ša – upitao je Darko.

Svi me optužuju da jurim plasmane, ali mene to ne zanima. Ja samo pričam kako jeste i kako mislim, ja mislim da njihov odnos nije dobar. On meni kaže da je srećan i da je to super. On kaže da smo mi isti, on se svaki – rekao je Janjuš.

Kako komentarišeš Bebicu i Teodoru? – upitao je Darko.

On meni izgleda kao masovni ubica. On meni nije normalan, gde ja mogu reći da je on normalan, bio u vezi sa MIljanom, ona se sprdala sa njim. Ajde da je ona neka vrhunska riba, ona imala 172 kilograma. Ne mogu ti ja sada pričati ili nekome ko nije upoznao Bebicu. Vidi se da bi volela biti s drugim čovekom, al on bi s njom bio do kraja. Teodora je luda, sad hoće na silu da bude sa njim – rekao je Janjuš.

Šta misliš o Bojani? – upitao je Darko.

U ovoj stiuaciji bi trebalo prvnestveno da da do znanj bar roditeljima da se ne obraća kako ne bi trebalo. Jel možeš zamisliti da ona ćuti dok Bojana priča sve najgore o njenim roditeljima. Anđela mi je totalni promašaj života, ako je Bojana normalna, vidi valjda da ona nije normalna. Bojana kao da želi da napravi od Anđelinih roditelja da su monstrumi koji su uništili svoje dete – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: Janjuš i Aneli žestokom AKCIJOM proslavili pomirenje

ELITA – Najnovije Vesti Danas

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading