/ Početna » ‘ŽIVELA LJUBAV ALEKSANDRE NIKOLIĆ I FILIPA CARA!’ Maja dala svoj sud o POMIRENJU bivšeg dečka i pobednice “Zadruge 6“, pa se osvrnula i na OVO!

‘ŽIVELA LJUBAV ALEKSANDRE NIKOLIĆ I FILIPA CARA!’ Maja dala svoj sud o POMIRENJU bivšeg dečka i pobednice ”Zadruge 6”, pa se osvrnula i na OVO!

0
Elita Zadruga 7 - Neka žive Aleksandra Nikolić i Filip Car, možda su zaista stvoreni jedno za drugo

Elita Zadruga 7 - Neka žive Aleksandra Nikolić i Filip Car, možda su zaista stvoreni jedno za drugo

Voditeljka Ana Radulović je na RED TV u emisiji “Pitam za druga” ugostila Maju Marinković koja je prokomentarisala odnos Aleks Nikolić Filipa Cara.

“Drago mi je što su se pomirili, sudeći po onome što vidim na internetu. Putujem mnogo i, naravno, primetila sam te događaje. Drago mi je što sam doprinela tome da se Aleksandra odluči da se suoči s Filipom u studiju kod Dušice i javno iznese sve što je prošla, uključujući vređanje i nasilje. I nakon svih tih teških trenutaka, ti si se odlučila za pomirenje. To je tvoja odluka, ali ne zaboravi na svoje dostojanstvo. Znamo da je Filip pokazao svoju najgoru stranu, ali ljubav je čudo. Neka žive Aleksandra Nikolić i Filip Car, možda su zaista stvoreni jedno za drugo, iako su prošli kroz teške trenutke… I da, Filip mi je pisao dok sam bila u Parizu.” – izjavila je Maja.

Elita Zadruga 7 – Najnovije Vesti

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading