/ Početna » Anđela i Bojana pokazale koliko se vole, iako joj je otac poslao pismo koje LEDI KRV U ŽILAMA

Anđela i Bojana pokazale koliko se vole, iako joj je otac poslao pismo koje LEDI KRV U ŽILAMA

0
Elita: Anđela i Bojana pokazale koliko se vole

Elita: Anđela i Bojana pokazale koliko se vole

Dvadesetjednogodišnja animatorka iz Aranđelovca, Anđela Šparavalo, u “Elitu” ušla je slobodna, ni ne sluteći da će joj veza sa Bojanom Pavlović, doneti emotivnu ispunjenost, ali totalno narušiti odnos sa porodicom.

Anđela Šparavalo na samom početku rijalitija uplovila je u kratku emotivnu romansu sa Lukom Majčicom, koja nije dugo potrajala, te je tako nastavila druženje sa Slađom Poršelinom.

Nakon toga, Anđela je počela da se zaljubljuje u Bojanu Pavlović, te su nedugo nakon flerta uplovile u ljubavni odnos koji je, kako navodi Anđelina porodica, totalno razorio familiju. Tokom novogodišnjih poseta, sve oči bile su uprte upravo u njenu porodicu, koja joj je tada, kako su rekli, dala poslednju šansu da se vrati kući i da ukoliko je ne iskoristi, vrata porodične kuće Šparavalo u Aranđelovcu biće joj zatvorena.

Naime, Anđela se držala te šanse, ali je vrlo brzo poklekla i ponovo uplovila u odnos sa Pavlovićevom, te je porodica Šparavalo mesecima pokušavala da dopre do nje i da je kritikama, javnim obraćanjima, pismima majke, oca, brata, pa čak i zdravstvenog stanja njene bake za koju kaže da je mnogo voli, osveste, ali im ni to nije pošlo za rukom.

Elita: Anđela i Bojana pokazale koliko se vole
FOTO: PINK.RS

U petak popodne, na Anđelin rođendan, njen otac Aleksandar poslao je otvoreno pismo svojoj ćerki u kom joj je poručio da će morati da promeni prezime, jer ne poštuje porodicu čije prezime nosi.

Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – glasilo je pismo koje je otac Anđele Šparavalo, Aleksandar, poslao u “Elitu”.

Bojana i Anđela pozirale su za uskršnji editorijal portala Pink.rs veoma srećno, kao pravi ljubavni par, a kako će teći njihov odnos na dalje, kao i sam odnos Anđele i njene porodice, ostaje nam samo da ispratimo.

Elita: Anđela i Bojana pokazale koliko se vole
FOTO: PINK.RS

BONUS VIDEO: Bojana i Anđela u akciji, ponovo se zaigrale pod pokrivačem

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading