/ Početna » Janjuš i Aneli progovorili o emocijama, ona priznala da bi mu rodila dete

Janjuš i Aneli progovorili o emocijama, ona priznala da bi mu rodila dete

0
Aneli i Janjuš napokon POKAZALI KARTE

Aneli i Janjuš napokon POKAZALI KARTE

U toku emisije “Pitanja gledalaca” Milan Milošević je postavio pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

Koliko ti je trebalo da ugasiš tu veliku ljubav prema Aneli?

Nisam ja to ugasio, ali sam svestan da je kraj. Bila je to velika ljubav, sve mi je prijalo, ali su se desile neke stvari koje mi nisu prijali. Nisam je ja preboleo, ne znam ni kad ću, ali da shvatam sve, shvatam – govorio je Janjuš.

Slažem se sa njim, nema šta drugo da kažem. Ja sam rekla da bih mu rodila dete. Ja Janjuša još uvek volim i to je to. U janjušu sam prepoznala da je on dobar otac, ja njega volim – govorila je Aneli.

Žar i bes je splasnuo, drugačije pričaju posle deset dana, a nisu toliki foliranti i prevaranti. Mislim da su se oni zaneli i verujem da je na njihov odnos uticalo mnogo toga šta im se desilo u život, Ima emocija između njih, sada nisu lagali, iskreni su oboje. – rekao je Marko.

Janjuš je ober folirant, isti kalup kao onaj diskalifikovani (Zola) on je Jaško plaško, us*ao se od njenog života. Kada mu je žena prešla preko Maje, preći će i preko Aneli. Folirao je sve vreme, on želi da je se otarasi, ober folirant i njegova supruga Ena. Aneli bi bila sa njim sada, a Janjuš ne, on s uplašio Alibabe – rekla je Miljana.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading