/ Početna » Maja pala u očaj zbog čestitke Stanislavove ćerke 

Maja pala u očaj zbog čestitke Stanislavove ćerke 

0
Maja ne može da razume zbog čega je opet ispala NAJGORA u očima Stanislav ćerke

Maja ne može da razume zbog čega je opet ispala NAJGORA u očima Stanislav ćerke

U toku je emisija ‘Pretres nedelje‘ voditelj Milan Milošević dao je reč Stanislavu Krofaku kako bi progovorio o čestitki koju je dobio od porodice.

Malo me poremetila ta čestitka danas, žao mi je što sam neke stvari napravio, pogotovo zbog ćerke neću raditi neke stvari. Meni je ona sve na svetu i na prvom mestu – rekao je Stanislav.

Mi ćemo od sada biti u dečijoj vezi kao što su Miona i Ša. Mi smo zajedno i bićemo zajedno. Eto ja sam danas rekla da živim život šest godina, koliko ono da se nekad svi meni dive, nije lako biti sa mnom. Ja imam ozbiljno breme na svojim leđima, imala sam i ljubavne odnose i svašta nešto. Smatram da je mnogo poštenije što ja kažem kako stoje stvari – rekla je Maja.

Maja ništa nije tu kriva, ja zaboravim na kamere, ne mogu glumiti nešto. Bolje da prekinemo to ova dva meseca, ja razmišljam šta je moju ćerku snašlo. U stanju sam da se žrtvujem ta dva meseca zbog moje ćerke – rekao je Stanislav.

Tvoja porodica je izjavila da nikada nju neće prihvatiti, oni nikada nisu rekli da treba Stanislav da se pomiri sa Mionom, rekli su da ti sam biraš, ali je neće podržati. Isto tako Taki danas pozdravlja Stanislava, a pre neki dan u emisiji kaže da je Stanislav tipovao Maju – rekao je Milan.

Moj otac nije podržavao nijedan odnos u Beloj kući, sem jednog dečka i Stanislava. Ja se sada izvinjavam što sam uzimala u usta njegovu bivšu ženu – rekla je Maja.

Ja imam 36 godina i ja biram sa kim ću biti i tako će biti ubuduće, meni se oni ne mogu mešati u vezu. Ja ne mislim da je meni Maja greška i s njom ću biti. Maja ako želi da me sačeka mi ćemo nastaviti, ali je meni ćerka na prvom mestu – rekao je Stanislav.

Majo danas si se izrevoltirano ponašala, oni su u pismu izdigli Mionu na neki viši nivo – rekao je Milan.

Jasno je meni da neki ljudi nisu za mene, štedim zbog njega da ne kažem iskreno šta mislim. Nije mi normalno da ja prekinem odnos sa nekim 7-8 godina i da ja imam nekog drugog i onda komentarišem bivšeg – rekla je Maja.

Meni mama, brat i tata nikada to ne bih rekla. U neke stvari neću ulaziti, ne želim pričati o tome – rekao je Stanislav.

Ja verujem njemu u ovo što priče – rekla je Maja.

Jel misliš da Maja ispašta u ovom slučaju? – upitao je Milan.

Ma se*sualni odnos kao odnos, bila sam ja sama. Meni više smeta da neko na ponižavajući način mene da spusti, svi znaju ko sam ja. Jel sam ja loš čovek, ako priznaje svoje greške. Niko ne voli rijaliti, a svi su deo istog – rekla je Maja.

BONUS VIDEO: Maji i Stanislavu i ovog jutra totalno popustile kočnice

ELITA – Najnovije Vesti Danas

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading