/ Početna » Maja smatra da se Ša ponaša drugačije jer vidi da ga Miona ne voli 

Maja smatra da se Ša ponaša drugačije jer vidi da ga Miona ne voli 

0
Maja RAZVEZALA jezik o Mioni, smatra da je Ša svestan

Maja RAZVEZALA jezik o Mioni, smatra da je Ša svestan

Voditelj Milan Milošević nakon izlaganja Nenada Aleksića Ša, dao je reč Mioni Jovanović.

Miona, što si mu ovako odgovarala na pitanja – pitao je voditelj.

U prošlosti sam se zaljubila, nije to ništa novo. Sad sam se ponovo zaljubila…Ćutala sam kada me je pitao: “Da li me voliš?”. Kad ga ne budem volela, reći ću mu : “Ćao”, nije mi intresantno da na sat vremena pričam da li ga volim, to je jasno – rekla je Miona.

Ovo što je izjavio da se razveo zbog tebe i povtrdio tvoj status ljubavnice – pitao je Milan.

Potvrdio je Vanjine reči, on doprinosi tome, to mi je već rekao. Prvenstveno me moj momak kanali, pa svi ostali – rekla je Miona.

Ja sam jasno ovoj devojci rekao da sam se zaljubio, kad sam se zaljubio. Ja sam preko toga što je bilo za Novu godinu prešao – rekao je Ša.

Gleda da opere sebe da je on to potpisao, da on nije u braku, mene je ukanalio, sama sam kriva – rekla je Miona.

Ne voli ona Ša, ja sam to već rekla, samo mi je drago da ne pravi takve reakcije. Mislim da se ovako miri sa situacijom, ne može čovek da pobegne od istine…Ona još uvek voli mog dečka, ali neuspelo. Ona ne može meni da bude pretnja ni za tri života. Ako si već ostavila nekoga ko te je hranio zbog nekoga u koga si se zaljubila, ne, nego praviš od čoveka ludaka. Poenta je kada neko potencira da je moralan, pa onda pokaže gore stvari nego devojke koje su transparentne. Ovo je početak kraja! On ima jaku intuiciju, ali nije emotivno jak da donese pravu odluku – rekla je Maja.

Nikada nisam lepo pričao o njoj, nemoj da lažeš! Ne pričam o njoj lepo, niti me ona zanima, ne spominjem tu osobu. Tačka i kraj! – skočio je Ša.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading