/ Početna » Maja osudila Janjuša za grozno ponašanje prema Aneli

Maja osudila Janjuša za grozno ponašanje prema Aneli

0
Elita: Maja osudila Janjuša za grozno ponašanje prema Aneli

Elita: Maja osudila Janjuša za grozno ponašanje prema Aneli

U toku je podela budžeta, a Maja Marinković izabrana je za ovonedeljnog vođu.

Veliki za Milenu. Ti si jaka žena, neko ko nije podložan tuđem mišljenju. Odlično procenjuješ ljude. Prema meni si divna, nikad me nisi uvredila. Podržala si našu vezu. Izgledas bolje od 70 posto devojaka. Poštujem žene mangupe, to si ti za mene – rekla je Maja.

Marija, mali budžet. Kod tebe mi se ne sviđa što mnogo psuješ, vređaš. Mislim da to možeš na druge načine. Ne zastupaš svoje mišljenje, nego Mićino. Ne sviđa mi se što si rekla one stvari za mog dečka. On nije radio takve stvari – kazala je Maja.

Rekla sam samo da volite taj strastven seks, ali neke stvari ostaju u četiri zida – odbranila se Marija.

Mi smo se svađale, ali sad smo okej. Samo imaš malo pogan jezik – rekla je Maja.

Nemam malo, nego mnogo pogan. Šta mi se svidi, ja kažem. Nemam 40 godina, nisam klinka – rekla je Marija.

Teodora, srednji budžet. Ti znaš da te ja od početka volim. Jako si mi draga, gotivim te. Bebica i ti šta radite ti ni Bog ne zna. Treba da poradite na tome, da bude bolje. To je to – rekla je Maja.

Stefani, neko ko mi je uvek izašao u susret. Mislim da si dobra devojka. Imaš šta da kažeš, samo da se malo aktiviraš. Vas dvoje podržavam. Munjo, nema švrćkanja. Ti si prema meni dobar. Uvek si bio tu za mene – rekla je Maja.

Drago mi je da si vođa. Od prvog dana si mi izlazila u susret. Odnos nam je za desetku – rekao je Munjez.

Veliki budžet za Matoru. Kumo, luda si kao struja. Ja to volim, volim iskrene ljude. Bila sam tu za tebe, znaš da te volim. Kad sam ja pravila sranja, ti si bila tu. Pokazivala si i sujetu, ali rekla sam ti ne treba to da radiš. Volim te – rekla je Maja.

Janjuše, mali budžet. Ti i ja, kad nisi u odnosu, nemamo nikakav problem. Bili smo zajedno. Ironija i sarkazam su ti jača strana. Mislim da nisi dobar ove godine. Neću da te vređam. Imaš 39 godina, nisi trebao da joj pričaš ovakve stvari. Ružno izgleda – rekla je Maja.

Samo što se ne izljubite. Totalno ste se izgubili – rekla je Aneli.

Ja nemam trunku emocije, kao što nemaš ni ti. Imaš emociju prema Aneli, ali vam je odnos bolestan. Mislim da taj odnos nema perspektivu. Ti ne treba da se mešaš u svađu dve žene. Mislim da nisi iskren prema većini ljudi. Pokazao si se jako loše – rekla je Maja.

To je naš odnos, 3000 dinara – rekao je Janjuš.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading