/ Početna » Oglasila se Ana Ćurčić nakon Mileninih optužbi da je ZELENAŠ

Oglasila se Ana Ćurčić nakon Mileninih optužbi da je ZELENAŠ

0
Od letos bukti rat nekadašnjih prijateljica Ane Ćurčić i Milene Kačavende

Od letos bukti rat nekadašnjih prijateljica Ane Ćurčić i Milene Kačavende

Od letos bukti rat nekadašnjih prijateljica Ane Ćurčić i Milene Kačavende, koja je u “Eliti” iznela brojne tvrdnje na račun bivše učesnice “Zadruge”, a najnovije u nizu biće predmet sudske tužbe.

Naime, Milena je noćas u emisiji “Pretres nedelje” optužila Anu, između ostalog, da joj je davala novac na kamatu, zbog čega je Ćurčićeva rešila da je tuži. Ana se oglasila podelivši vest sa našeg portala i kratko poručila:

Tužba… Koja li je po redu – napisala je Ana.

Podsetimo, Milena je noćas između ostalog ispričala:

 – Ja sam zvala Anu, ona mi je dugovala neki novac, 1450 evra ako se dobro sećam. I taj novac ima priču, ali uglavnom, ona mi je rekla: “Nemam kod sebe, čujemo se”, nazvala me je posle sat vremena i rekla: “Imam opciju, moraš da daš nešto u rem i da plaćaš kamatu”, ja sam rekla da je to nikakav problem, dala sam Roleks jer je jeftiniji od sata koji nosim na ruci. Situacija je bila privatno kod mene mnogo kompleksna, škole idu, rente idu, bivši suprug, da bih ja od Šmizle saznala da je taj sat, šesti mesec sam platila ceo iznos, objasnila mi je čitavu situaciju i rekla da taj čovek i ne postoji, nego da mi je ona dala pare na kamatu i sve vreme naplaćivala kamatu, sprdala se sa tim…S obzirom da meni to Šmizla priča u pola tri ujutru, priča vrlo brzo, jer je Šmizla negde načula da ja neću da se povučem. Meni je Šmizla rekla: “Živela sam za taj dan da se ovo desi, nisi bila svesna svoje nesvesti”, ali mi je bilo bitno to što Šmizla to nije mogla da zna. Dobila sam drugarsku kamatu, 20 odsto. Ja sam bila frapirana, a meni Šmizla kaže da zna još mnogo stvari i traži mi saglasnost da pošalje poruku, rekla sam joj da šiba šta hoće. Ona je mene pozvala ujutru i rekla: “Kako veruješ toj ku**etini istetoviranoj”, ja sam joj rekla: “Pa čekaj, zar to nije tvoja drugarica”. Ona je čak i Šmizlu izdala, nisam se videla sa njom jer nisam imala ni želudac i ostalo. Povela se priča o Aleks, pa je Šmizla rekla da joj je Ana rekla da će da napadne Aleks, a nije, a ona valjda ima prepisku Aleks i njenog bivšeg supruga – rekla je ona između ostalog.

Оставите одговор

Discover more from ELITA - Zadruga 7 - Najnovije Vesti

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading